Architect Surhuizum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Surhuizum?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Surhuizum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Surhuizum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Surhuizum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Surhuizum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Surhuizum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gerkesklooster, Stroobos en Buitenpost bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Surhuizum

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Surhuizum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een goede architect in Surhuizum, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Surhuizum te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Surhuizum gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Surhuizum. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Surhuizum aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Surhuizum meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Surhuizum je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Surhuizum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Surhuizum – Voor een bijzondere ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Surhuizum. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Surhuizum die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Surhuizum is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Surhuizum. Zo is er altijd een architect beschikbaar om jouw ontwerp tot een fijn einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Surhuizum met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Surhuizum nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Surhuizum voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Surhuizum zal namelijk precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Surhuizum beslist de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Surhuizum.

Nu interieurarchitect uit Surhuizum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Surhuizum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Surhuizum maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Surhuizum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Surhuizum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Surhuizum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Surhuizum – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een competente tuinarchitect in Surhuizum te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het grote aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Surhuizum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Surhuizum – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Surhuizum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Surhuizum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Surhuizum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Surhuizum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Surhuizum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Surhuizum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Surhuizum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Surhuizum

Creatieve oplossingen

19 juli 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Paulus van den Broek

Ziet er opnieuw netjes uit

9 juli 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen top.

- Mariska van Vliet

Creatieve oplossingen

2 juli 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Raymond van den Heuvel

Grote expertise maar betaalbaar

28 juni 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Marinus Peeters

Origineel en uitvoering super

21 juni 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- René van den Broek

Grote deskundigheid maar betaalbaar

8 juni 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Alexander van de Veen

Gauw afgehandeld

5 juni 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er geweldig uit.

- Matthijs Vink

Prachtige transformatie

25 mei 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Nienke Driessen

Professioneel

20 mei 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Cindy Mulder

Uitgelichte architecten uit Surhuizum

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/

Bouwkundig teken- en uitvoeringsbureau Boonstra

Larikslaan 3
9363 JT Marum
Nederland

0594 646 600
http://www.bouwkundigtekenbureauboonstra.nl/