Architect Harkema

Wil jij een top architect uit Harkema die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Harkema verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Harkema – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Harkema gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Harkema
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harkema, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drogeham, Kootstertille en Twijzel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Harkema

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Harkema? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Harkema. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Harkema wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Harkema gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Harkema

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Harkema – Voor een unieke ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Harkema gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. De architect in Harkema zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Harkema nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Harkema kan je in ieder geval informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Harkema in te vliegen. Een interieurarchitect in Harkema is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Harkema.

Nu interieurarchitect uit Harkema zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Harkema zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Harkema maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Harkema is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Harkema in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Harkema.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Harkema?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Harkema‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Harkema – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Harkema.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Harkema – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend een aantal offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de kosten van een architect in Harkema en kies je meteen de beste architect uit. Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Harkema?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Harkema te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Harkema

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Harkema. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Harkema en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Harkema die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Harkema

Begaan en nieuwe ideeën

29 februari 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Jacoba van Wijk

Erg functioneel

23 februari 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel effectief.

- Mark Bosman

Fijn contact

13 februari 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook heel soepel.

- Wilhelmus Blom

Specialist!

8 februari 2024

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Arjan Evers

Meteen fijn gevoel

26 januari 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg goed!

- Nienke Mulder

Ging zorgvuldig in overleg

17 januari 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Sabrina Schipper

Begaan en nieuwe ideeën

12 januari 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Dave Verbeek

Ontwerp is al zo mooi

6 januari 2024

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Nicolaas Molenaar

Geweldig efficiënt

25 december 2023

Ons kantoor is zeer efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Claudia Schouten

Uitgelichte architecten uit Harkema

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/