Architect De Klomp

Behoefte aan een top architect in De Klomp die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect De Klomp verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Klomp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect De Klomp gezocht?

Een architect uit De Klomp vinden

Architect De Klomp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Klomp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ederveen, Lunteren en Ede bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Klomp

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in De Klomp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in De Klomp, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Klomp gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Klomp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Klomp – Voor een geweldige belevenis

Wanneer er een architect in De Klomp gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Klomp nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in De Klomp kan je bovendien informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit De Klomp in te schakelen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Klomp.

Nu interieurarchitect uit De Klomp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Klomp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Klomp maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je pand straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect over het algemeen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in De Klomp is dikwijls gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in De Klomp straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Klomp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Klomp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Klomp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Klomp – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in De Klomp zeer de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in De Klomp houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit De Klomp om te kijken wat de kansen zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Klomp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Klomp – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de tarieven van een architect in De Klomp en kies je meteen de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Klomp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Klomp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Klomp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Klomp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Klomp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Klomp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Klomp

Origineel en uitvoering super

24 mei 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Sanne Kuijpers

Daadkracht en te betalen

17 mei 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is geweldig mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Marjolein de Vries

Prachtige transformatie

8 mei 2024

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Manon Molenaar

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

30 april 2024

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Pascal Hendriks

Vertaling naar praktijk was subliem

22 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Alexander de Koning

Klantvriendelijk

15 april 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Eveline Dekker

Vakkundig

12 april 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Petra Post

Origineel en uitvoering super

3 april 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Judith de Wit

Tuin ziet er weer geweldig uit

29 maart 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een fraai projectplan ontvangen met verschillende persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Hendrik Postma

Uitgelichte architecten uit De Klomp

studio ww

Elisabethweide 2
3911 NS Rhenen
Nederland

06 53999308
http://www.studioww.nl/

Tekenburo Ter Maaten

Hoofdweg 115
6744 WJ Ederveen
Nederland

0318 575 006
http://www.termaaten.nl/

ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau

Linnaeuslaan 6
3903 GS Veenendaal
Nederland

06 12377678
http://www.valleitek.nl/