Architect De Meern

Wil jij een betaalbare architect uit De Meern die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect De Meern verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Meern – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect De Meern gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect De Meern
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Meern, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hagestein, Kockengen en Breukelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Meern

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in De Meern? Het kan complex zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de geschikte kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in De Meern. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Meern gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Meern

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Meern – Voor een geweldige ondervinding

Wanneer er een architect in De Meern gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in De Meern gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Meern nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in De Meern kan je echt informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit De Meern in te vliegen. Een interieurarchitect in De Meern is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Meern.

Nu interieurarchitect uit De Meern zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Meern zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Meern maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in De Meern. Indien je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Meern.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Meern?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Meern‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Meern – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een professionele tuinarchitect in De Meern in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je vlug verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Meern.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Meern – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en compleet vrijblijvend een aantal offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de tarieven van een architect in De Meern en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Meern?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Meern te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Meern

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Meern. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Meern en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Meern die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Meern

Direct goede klik

20 februari 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Ruud de Jonge

Erg praktisch proces

14 februari 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Ingrid Bakker

Afspraken worden nagekomen

4 februari 2024

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Erwin Bakker

Prachtige transformatie

26 januari 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Lisette Meijer

Uitgebreid projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

15 januari 2024

Na de offertes prima project plan ontvangen. Vlug ook en tegen een nette prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Elizabeth Smits

Vertaling naar praktijk was voortreffelijk

7 januari 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Roel de Jonge

Professioneel

6 januari 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Martijn de Wit

Grote deskundigheid maar betaalbaar

29 december 2023

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Elizabeth Jacobs

Hoeven niks meer zelf te doen

23 december 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is enorm smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Chantal de Haan

Uitgelichte architecten uit De Meern

Bouwadvies Kreijns B.V.

Zuiderstraat 18-A
3434 BH Nieuwegein
Nederland

06 27654910
http://www.kreijns.eu/

NewJoy concepts

Herenstraat 60
3431 CX Nieuwegein
Nederland

06 51756172
http://newjoyconcepts.nl/

P. van Ginkel Himsmade bouw Bouwadvies en uitvoering

Rosweydelaan 8
3454 BN Utrecht
Nederland

06 52386750
http://www.himsmadebouw.nl/