Architect De Veenhoop

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in De Veenhoop?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect De Veenhoop verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit De Veenhoop – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect De Veenhoop gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect De Veenhoop
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Veenhoop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Suwald, Garijp en Earnewald bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Veenhoop

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in De Veenhoop? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Veenhoop gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Veenhoop

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Veenhoop – Voor een unieke belevenis

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in De Veenhoop gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in De Veenhoop zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Veenhoop nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in De Veenhoop van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in De Veenhoop van waarde zijn. Een interieurarchitect in De Veenhoop is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Veenhoop.

Nu interieurarchitect uit De Veenhoop zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Veenhoop zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Veenhoop maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je woonhuis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in De Veenhoop is veelal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in De Veenhoop in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Veenhoop.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Veenhoop?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Veenhoop‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Veenhoop – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in De Veenhoop absoluut de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in De Veenhoop houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit De Veenhoop of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Veenhoop.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Veenhoop – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit De Veenhoop simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Veenhoop?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Veenhoop te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Veenhoop

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Veenhoop. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Veenhoop en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Veenhoop die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Veenhoop

Snel gefixt!

26 februari 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Maurice Peters

Tevreden

22 februari 2024

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Bovendien waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Christian van der Meer

De uitvoerende partij was uitstekend

13 februari 2024

Prima plan voor de verbouwing, denken met je mee. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Hendrik van Vliet

Pro!

9 februari 2024

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Joost van der Laan

Creatief en niet duur

21 januari 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Nicole Molenaar

Prachtig werk voor een goede prijs

16 januari 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Heel tevreden.

- Roel Smeets

Communicatie was super!

12 januari 2024

Communicatie was top en eigenlijk liep alles helemaal conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo plezierig.

- Gerardus de Ruiter

Enorm doeltreffend

2 januari 2024

Ons kantoorgebouw is erg effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Renate Timmermans

Vlot en capabel

28 december 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Tessa van de Wal

Uitgelichte architecten uit De Veenhoop

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/