Architect Den Velde

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Den Velde?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Den Velde verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Den Velde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Den Velde gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Den Velde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Velde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogenweg, Radewijk en Venebrugge bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Den Velde

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Den Velde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Den Velde, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Den Velde te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Den Velde gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Den Velde. Een architectenbureau in Den Velde heeft grofweg meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Den Velde beschikt over architecten met allerlei expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Den Velde je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Den Velde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Den Velde – Voor een unieke ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Den Velde gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Den Velde zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Den Velde nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Den Velde kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Den Velde in te vliegen. Een interieurarchitect in Den Velde is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Den Velde.

Nu interieurarchitect uit Den Velde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Den Velde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Den Velde maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Den Velde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Velde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Velde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Den Velde – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Den Velde zeer de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Den Velde houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Den Velde of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Den Velde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Den Velde – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het steevast een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Den Velde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Den Velde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Den Velde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Den Velde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Den Velde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Den Velde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Den Velde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Den Velde

Vlot en bekwaam

4 september 2023

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Johan Kuipers

Afspraken worden nagekomen

2 september 2023

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en prima prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Susanne Maas

Ging lekker rap

20 augustus 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er uitstekend uit.

- Albert Mulder

Prachtige transformatie

19 augustus 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Jelle Post

Compleet uitgewerkt

10 augustus 2023

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Barry Kuipers

Maatwerk

30 juli 2023

Kosten waren netjes en het plan was algeheel maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Sharon Sanders

Plan was kritisch, uitvoering beter

28 juli 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Rutger van Leeuwen

Klantgericht

16 juli 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Mirjam Hofman

Gekwalificeerd

15 juli 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan gekregen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Paul Jansen

Uitgelichte architecten uit Den Velde

RB-design

Van Marleweg 11
7914 RB Noordscheschut
Nederland

0528 353 108
http://www.rb-design.nl/

Bouwkundig ontwerp- en Adviesburo Heijnen

Kleine Veld 37
7751 BG Dalen
Nederland

0524 553 000
http://www.boaheijnen.nl/

Bouwkundig buro Haan

Doorsteek 6
7844 MC Veenoord
Nederland

06 27524448
http://www.bouwkundigburohaan.nl/