Architect Drachten

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Drachten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Drachten verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Drachten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Drachten gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Drachten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drachten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Olterterp, Beetsterzwaag en Nijega bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Drachten

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Drachten? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Drachten. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Drachten wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Drachten gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Drachten. Een architectenbureau in Drachten heeft grofweg meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Drachten meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Drachten je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Drachten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Drachten – Voor een unieke ervaring

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Drachten zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Drachten nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Drachten voor je kan verwezenlijken. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer heel eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Drachten weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Drachten. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Drachten.

Nu interieurarchitect uit Drachten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Drachten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Drachten maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf eerdaags eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Drachten is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Drachten straalt je woonhuis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Drachten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Drachten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Drachten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Drachten – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Drachten zeer de moeite waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Drachten houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Drachten of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Drachten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Drachten – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Drachten scherp te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Drachten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Drachten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Drachten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Drachten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Drachten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Drachten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Drachten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Drachten

Prachtige metamorfose

14 juli 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet volkomen onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Maarten Molenaar

Plan was grondig, uitvoeren beter

9 juli 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Sjoerd de Jonge

Daadkracht en te betalen

2 juli 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is geweldig mooi geworden. De tarieven waren betaalbaar.

- Nicolaas de Bruin

Geweldig efficiënt

27 juni 2024

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Judith Driessen

Boven verwachting

21 juni 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Barbara Veenstra

Fijn op de hoogte gehouden

10 juni 2024

Prettig in het contact en een prima uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Sander Scholten

Gekwalificeerd

2 juni 2024

Oprecht en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Inzichtelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Marijke van de Wal

Vakkundig

26 mei 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Ilse Vermeulen

Origineel en uitvoering super

21 mei 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Guido van de Ven

Uitgelichte architecten uit Drachten

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/

Architectenburo De Jong

Laagland 6
9205 EX Drachten
Nederland

06 25417341
http://www.dejongarchitect.nl/