Architect Olterterp

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Olterterp die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Olterterp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Olterterp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Olterterp gezocht?

Een architect in Olterterp vinden

Architect Olterterp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Olterterp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Beetsterzwaag, Kortehemmen en Drachten bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Olterterp

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Olterterp? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de kundige kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Olterterp. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Olterterp wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Olterterp gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Olterterp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Olterterp – Voor een geweldige ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Olterterp zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Olterterp nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Olterterp voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Olterterp weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Olterterp. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Olterterp.

Nu interieurarchitect uit Olterterp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Olterterp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Olterterp maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je pand zo fraai mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Olterterp is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Olterterp in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Olterterp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Olterterp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Olterterp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Olterterp – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Olterterp te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Olterterp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Olterterp – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Olterterp eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste tarieven aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Olterterp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Olterterp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Olterterp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Olterterp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Olterterp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Olterterp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Olterterp

Betoverend ontwerp

11 november 2021

Ontwerp was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep gauw.

- Gerrit Vos

Direct goed gevoel

2 november 2021

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel fijn!

- Anouk Willemsen

Origineel en uitvoering super

27 oktober 2021

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Christiaan van der Meulen

Daadkracht en te betalen

22 oktober 2021

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Joyce van de Veen

Gauw gefixt!

15 oktober 2021

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Marieke Kok

Geheel prima opgeleverd

8 oktober 2021

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Prima geregeld dus!

- Natascha Dekker

Tevreden

25 september 2021

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en snel binnen.

- Ingrid Scholten

Daadkracht en te betalen

13 september 2021

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. Geld technisch prima.

- Richard van Dam

Ging lekker snel

8 september 2021

Offertes gauw ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer zorgvuldig uitgewerkt.

- Rob Mol

Uitgelichte architecten uit Olterterp

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/