Architect Hemrik

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Hemrik die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Hemrik verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Hemrik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Hemrik gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Hemrik
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hemrik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Siegerswoude, Frieschepalen en Olterterp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hemrik

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Hemrik? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Hemrik te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hemrik gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hemrik

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hemrik – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Hemrik. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Hemrik die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Hemrik is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Hemrik. Zo is er steeds een architect beschikbaar om jouw klus tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Hemrik naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hemrik nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Hemrik weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Hemrik. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Hemrik hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hemrik.

Nu interieurarchitect uit Hemrik zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hemrik zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hemrik maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je pand eerdaags eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Hemrik is doorgaans gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Hemrik straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hemrik.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hemrik?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hemrik‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hemrik – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een professionele tuinarchitect in Hemrik te vinden? Het is ook niet simpel om in het grote aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Hemrik in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hemrik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hemrik – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de kosten van een architect in Hemrik en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hemrik?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hemrik te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hemrik

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hemrik. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hemrik en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hemrik die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hemrik

Daadkracht en te betalen

28 mei 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is geweldig mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Jacob Kok

Super efficiënt

20 mei 2024

Ons kantoor is enorm efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Gerrit Janssen

Klantvriendelijk

17 mei 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Arie Post

Erg praktisch proces

6 mei 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Adrianus de Koning

Degelijk en snel

1 mei 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Jacqueline Dijkstra

Vlug ontvangst offertes

20 april 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete project was daarna vlug binnen. Aanrader

- Martijn van der Laan

Schitterend ontwerp

15 april 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven relatief laag. Vlug geschakeld hierover dus prettig.

- Saskia van de Ven

Schappelijke prijs voor voortreffelijk werk

10 april 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Jan Smits

Uitgebreid projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

3 april 2024

Na de offertes prima project plan gekregen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting aanpassingen zijn heel gaaf geworden. Top!

- Kevin Sanders

Uitgelichte architecten uit Hemrik

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/