Architect Frieschepalen

Behoefte aan een ijzersterke architect in Frieschepalen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Frieschepalen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Frieschepalen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Frieschepalen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Frieschepalen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Frieschepalen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drogeham, Surhuizum en Harkema bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Frieschepalen

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Frieschepalen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Frieschepalen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Frieschepalen te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Frieschepalen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Frieschepalen. Een architectenbureau in Frieschepalen heeft gemiddeld enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Frieschepalen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Frieschepalen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Frieschepalen – Voor een bijzondere ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Frieschepalen nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Frieschepalen voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Frieschepalen weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Frieschepalen zeker de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Frieschepalen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Frieschepalen.

Nu interieurarchitect uit Frieschepalen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Frieschepalen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Frieschepalen maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Frieschepalen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Frieschepalen straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Frieschepalen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Frieschepalen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Frieschepalen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Frieschepalen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Frieschepalen. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Frieschepalen kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Frieschepalen of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Frieschepalen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Frieschepalen – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een erg goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Frieschepalen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Frieschepalen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Frieschepalen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Frieschepalen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Frieschepalen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Frieschepalen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Frieschepalen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Frieschepalen

Vlot afgehandeld!

21 juli 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Sanne van Dongen

Goed op de hoogte gehouden

13 juli 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook enorm aangenaam.

- Adriaan Koning

Alleen al het ontwerp is prachtig.

12 juli 2024

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Stefan de Lange

Fijn gesprek

29 juni 2024

Prettig in het contact en een goed tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Johanna van den Bosch

Plan was kritisch, uitvoering beter

23 juni 2024

Kritisch project voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren overduidelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Ellen Visser

Volledig uitgewerkt

15 juni 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Barry van der Meer

De uitvoerende partij was goed

9 juni 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Hendrika van der Meulen

Content

6 juni 2024

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Ook waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Ruben Veenstra

Zeer prettige communicatie

29 mei 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het project werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Susanne van Leeuwen

Uitgelichte architecten uit Frieschepalen

Bouwkundig teken- en uitvoeringsbureau Boonstra

Larikslaan 3
9363 JT Marum
Nederland

0594 646 600
http://www.bouwkundigtekenbureauboonstra.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/

Van Manen en Zwart architecten

Doctor Martin Luther Kingsingel 11
9203 JC Drachten
Nederland

0512 584 646
http://www.vanmanenenzwart.nl/