Architect Lippenhuizen

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Lippenhuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Lippenhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lippenhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Lippenhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Lippenhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lippenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Olterterp, Beetsterzwaag en Hemrik bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lippenhuizen

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Lippenhuizen? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Lippenhuizen. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lippenhuizen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lippenhuizen. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Lippenhuizen aan het juiste adres.

Vaak heeft een architectenbureau in Lippenhuizen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Lippenhuizen je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lippenhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lippenhuizen – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Lippenhuizen ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Lippenhuizen te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Lippenhuizen die compleet zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Dankzij ons netwerk in Lippenhuizen hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorgaans een architect te vinden om je ontwerp tot een fijn einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Lippenhuizen met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lippenhuizen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Lippenhuizen kan je ook adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Lippenhuizen in te vliegen. Een interieurarchitect in Lippenhuizen is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lippenhuizen.

Nu interieurarchitect uit Lippenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lippenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lippenhuizen maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je woning zo aantrekkelijk mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Lippenhuizen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Lippenhuizen straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lippenhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lippenhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lippenhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lippenhuizen – voor een knappere tuin

Vind je het ingewikkeld om een competente tuinarchitect in Lippenhuizen te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lippenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lippenhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijsstelling van een architect in Lippenhuizen en kies je direct de beste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lippenhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lippenhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lippenhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lippenhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lippenhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lippenhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lippenhuizen

Offertes vlot binnen

30 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete planning was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Albert van de Velden

Diverse ontwerpen op maat

24 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Ramona van de Ven

Creatief en niet duur

14 mei 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Saskia de Wit

Gauw ontvangst offertes

5 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna vlug binnen. Aan te raden.

- Nicole de Jong

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

2 mei 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Patrick Koster

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

25 april 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Christian Vink

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

17 april 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Jacoba de Vries

Tuin ziet er weer super uit

6 april 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Ruud Post

Alles waar we op hoopten

30 maart 2024

Onze droomtuin is geweldig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Anne Mol

Uitgelichte architecten uit Lippenhuizen

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/