Architect Kortehemmen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Kortehemmen?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Kortehemmen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Kortehemmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Kortehemmen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Kortehemmen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 56 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kortehemmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Olterterp, Beetsterzwaag en De Wilgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kortehemmen

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Kortehemmen? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de juiste kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Kortehemmen. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Kortehemmen wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kortehemmen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kortehemmen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kortehemmen – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Kortehemmen ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Kortehemmen te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Kortehemmen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Kortehemmen is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Kortehemmen. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om je ontwerp tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Kortehemmen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kortehemmen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Kortehemmen kan je in ieder geval informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Kortehemmen in te vliegen. Een interieurarchitect in Kortehemmen is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kortehemmen.

Nu interieurarchitect uit Kortehemmen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kortehemmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kortehemmen maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis eerdaags eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Kortehemmen is veelal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Kortehemmen in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kortehemmen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kortehemmen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kortehemmen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kortehemmen – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Kortehemmen. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Kortehemmen houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Kortehemmen of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kortehemmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kortehemmen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volkomen vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tariefstelling van een architect in Kortehemmen en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kortehemmen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kortehemmen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kortehemmen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kortehemmen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kortehemmen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kortehemmen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kortehemmen

Erg efficiënt proces

6 november 2021

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Klaas de Vos

Offertes vlot binnen

26 oktober 2021

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- David de Wit

De afhandeling was geweldig

18 oktober 2021

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af en zeer veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Brenda Hofman

Communicatie was super!

16 oktober 2021

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Robert Martens

Super efficiënt

9 oktober 2021

Ons kantoorgebouw is erg efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Inge van den Bosch

Ziet er weer netjes uit

22 september 2021

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Jasper Koster

Direct prettige klik

12 september 2021

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Yvonne Gerritsen

Klantvriendelijk

7 september 2021

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was proper en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Manon van der Heijden

Vakkundig

4 september 2021

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Antonius Peeters

Uitgelichte architecten uit Kortehemmen

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/

Architectenburo De Jong

Laagland 6
9205 EX Drachten
Nederland

06 25417341
http://www.dejongarchitect.nl/