Architect Driehuis

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Driehuis?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Driehuis verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Driehuis – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Driehuis gezocht?

Een architect in Driehuis vinden

Architect Driehuis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driehuis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Spaarndam bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Driehuis

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Driehuis? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Driehuis, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Driehuis gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Driehuis. Een architectenbureau in Driehuis heeft gemiddeld meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Driehuis beschikt over architecten met aparte specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Driehuis

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Driehuis – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Driehuis. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van je woning of pand een zeldzaam design kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Driehuis die volkomen onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Driehuis is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Dankzij ons netwerk in Driehuis hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Driehuis naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Driehuis nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Driehuis weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Driehuis zeker de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Driehuis.

Nu interieurarchitect uit Driehuis zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Driehuis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Driehuis maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect over het algemeen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Driehuis is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Driehuis straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Driehuis.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Driehuis?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Driehuis‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Driehuis – voor een mooiere tuin

Vind je het ingewikkeld om een deskundige tuinarchitect in Driehuis te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het omvangrijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Driehuis in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Driehuis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Driehuis – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Driehuis helder te krijgen is het over het algemeen slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Driehuis iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Driehuis?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Driehuis te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Driehuis

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Driehuis. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Driehuis en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Driehuis die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Driehuis

Deskundig

25 juni 2022

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Duidelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Iris van Vliet

Offertes gauw binnen

13 juni 2022

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete project was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Roy de Jong

Begaan en nieuwe ideeën

9 juni 2022

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Nicole de Groot

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

31 mei 2022

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Brenda van den Heuvel

Snel ontvangst offertes

24 mei 2022

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna gauw binnen. Aanrader

- Patricia Jonker

Vakman!

16 mei 2022

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Anita van der Horst

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

9 mei 2022

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Annemieke de Boer

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

6 mei 2022

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Maurice van der Heijden

Klantvriendelijk

25 april 2022

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Klaas Meijer

Uitgelichte architecten uit Driehuis

Bouwadvies De Vlieger

M.K. Hofstedestraat 38
1972 RX IJmuiden
Nederland

0255 521 447
http://www.appartementenbeheer.nl/

De Bats BNA Architecten

Hofstede Sparrenheuvel,
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal

06 40069602
http://www.debats-architecten.nl/

klaasontwerpen

Anemonenstraat 32
2071 NR Santpoort-Noord
Nederland

023 538 9081
http://www.klaasontwerpen.com/