Architect Driehuizen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Driehuizen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Driehuizen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Driehuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Driehuizen gezocht?

Een architect in Driehuizen vinden

Architect Driehuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driehuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuidschermer, Grootschermer en Stompetoren bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Driehuizen

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Driehuizen? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Driehuizen. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Driehuizen gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Driehuizen. Een architectenbureau in Driehuizen heeft over het algemeen enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Driehuizen beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Driehuizen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Driehuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Driehuizen – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Driehuizen ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Driehuizen te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw huis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Driehuizen die volkomen autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Driehuizen. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om jouw ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Driehuizen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Driehuizen nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Driehuizen voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Driehuizen weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Driehuizen zeker de beste optie. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Driehuizen.

Nu interieurarchitect uit Driehuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Driehuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Driehuizen maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Driehuizen. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Driehuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Driehuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Driehuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Driehuizen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Driehuizen. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Driehuizen houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Driehuizen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Driehuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Driehuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Driehuizen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Driehuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Driehuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Driehuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Driehuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Driehuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Driehuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Driehuizen

Vertaling naar praktijk was subliem

19 november 2023

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Monique Bosman

Tevreden

14 november 2023

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Bovendien waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Danny Meijer

Expert!

6 november 2023

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Kostenplaatje was ook goed.

- Peter van Doorn

Klantvriendelijk

3 november 2023

Zeer professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Koen Martens

Vlug geregeld

26 oktober 2023

Offertes gauw ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitvoerig uitgewerkt.

- Leonie van der Meulen

Smaakvol plan en lage prijzen

15 oktober 2023

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Gauw ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Anna de Jonge

Alles waar we op hoopten

8 oktober 2023

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Marcel Hendriks

Begaan en nieuwe ideeën

5 oktober 2023

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Bianca Blom

Fijn op de hoogte gehouden

26 september 2023

Aangenaam in het contact en een gunstig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Barry Meijer

Uitgelichte architecten uit Driehuizen

JE-Architecten

Cabeljaustraat 6
1815 GD Alkmaar
Nederland

072 520 1695
http://www.je-architecten.nl/

BT-Adviesbureau

Broeker Werf 14
1721 PC Broek op Langedijk
Nederland

0226 341 647
http://www.bt-advies.nl/

Bouwtechnisch teken-en adviesbureau J.van den Burg

Bovenweg 147
1834 CD Sint Pancras
Nederland

072 564 2946
http://jvdburg.nl/