Architect Driesum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Driesum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Driesum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Driesum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Driesum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Driesum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driesum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kollumerzwaag, Triemen en Westergeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Driesum

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Driesum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Driesum te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Driesum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Driesum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Driesum – Voor een unieke belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Driesum ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Driesum te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Driesum die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Door ons netwerk in Driesum hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect beschikbaar om jouw klus tot een fijn einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Driesum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Driesum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Driesum kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Driesum in te schakelen. Een interieurarchitect in Driesum is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Driesum.

Nu interieurarchitect uit Driesum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Driesum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Driesum maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Driesum is vrij gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Driesum. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Driesum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Driesum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Driesum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Driesum – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een professionele tuinarchitect in Driesum te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een professionele tuinarchitect in Driesum in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Driesum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Driesum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Driesum gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Driesum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Driesum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Driesum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Driesum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Driesum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Driesum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Driesum

Voelde onmiddellijk fijn

21 mei 2024

Sinds het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we allerlei mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uiterst tevreden.

- Adrianus Smit

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

12 mei 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Jelle van den Heuvel

Schets is al zo mooi

9 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Ilse Peters

Meerdere ontwerpen op maat

1 mei 2024

We ontvingen meerdere schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd grondig naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Marinus Peters

Klantgericht

24 april 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Albert van Veen

Communicatie was super!

15 april 2024

Communicatie was klasse en feitelijk liep alles volkomen volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo prettig.

- Cornelia Hermans

Totaal nieuw pand lijkt het!

6 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet volkomen onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Lisette de Jonge

Gauw gegaan!

2 april 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Paul Kramer

Hoeven niets meer zelf te doen

29 maart 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Jolanda Groen

Uitgelichte architecten uit Driesum

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Karin Couwenbergh Architect

Tsjerkepaad 4
9132 LP Engwierum
Nederland

0511 408 457
http://www.kcarchitect.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/