Architect Kollumerzwaag

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Kollumerzwaag?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Kollumerzwaag verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Kollumerzwaag – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Kollumerzwaag gezocht?

Een architect uit Kollumerzwaag vinden

Architect Kollumerzwaag
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kollumerzwaag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwagerbosch, Triemen en Veenklooster bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kollumerzwaag

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Kollumerzwaag? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Kollumerzwaag, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Kollumerzwaag te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kollumerzwaag gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kollumerzwaag

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kollumerzwaag – Voor een unieke ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. De architect in Kollumerzwaag zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kollumerzwaag nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Kollumerzwaag van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Kollumerzwaag in te huren. Een interieurarchitect in Kollumerzwaag is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kollumerzwaag.

Nu interieurarchitect uit Kollumerzwaag zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kollumerzwaag zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kollumerzwaag maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Kollumerzwaag is vrij makkelijk dankzij een aantal stappen. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kollumerzwaag.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kollumerzwaag?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kollumerzwaag‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kollumerzwaag – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het omvangrijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Kollumerzwaag in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kollumerzwaag.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kollumerzwaag – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de kosten van een architect in Kollumerzwaag en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kollumerzwaag?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kollumerzwaag te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kollumerzwaag

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kollumerzwaag. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kollumerzwaag en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kollumerzwaag die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kollumerzwaag

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

24 februari 2024

Fijn in het contact en een aantrekkelijk tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Marinus Veenstra

Vlug gegaan

23 februari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er prachtig uit.

- Ivo Kuijpers

Volkomen nieuw pand lijkt het!

12 februari 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet volkomen onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Annemieke Bakker

Tevreden

3 februari 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Alsmede waren de offertes scherp en snel binnen.

- Christian Huisman

Prima inrichting

25 januari 2024

We zijn prachtig geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een expert. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Peter de Leeuw

Degelijk en vlot

20 januari 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Susanne Brouwer

Vakkundig

7 januari 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Petrus van Dam

Grote deskundigheid maar betaalbaar

6 januari 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Nancy de Groot

Daadkracht en te betalen

25 december 2023

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. De kosten waren betaalbaar.

- Annemieke van de Pol

Uitgelichte architecten uit Kollumerzwaag

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Karin Couwenbergh Architect

Tsjerkepaad 4
9132 LP Engwierum
Nederland

0511 408 457
http://www.kcarchitect.nl/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/