Architect Eenum

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Eenum die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Eenum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Eenum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Eenum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Eenum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eenum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Garrelsweer, Loppersum en T Zandt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Eenum

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Eenum? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Eenum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Eenum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Eenum – Voor een unieke ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Eenum gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Eenum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Eenum kan je ook adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Eenum in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Eenum.

Nu interieurarchitect uit Eenum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Eenum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Eenum maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis eerdaags eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Eenum is dikwijls gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Eenum in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Eenum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eenum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eenum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Eenum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Eenum helemaal de moeite waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Eenum houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Eenum of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Eenum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Eenum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de kosten van een architect in Eenum en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Eenum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Eenum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Eenum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Eenum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Eenum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Eenum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Eenum

Weer volledig opgefrist

25 februari 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Kevin van Loon

Daadkracht en te betalen

19 februari 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Margaretha Brouwer

Formidabel concept

14 februari 2024

Concept was schitterend en hebben een mooi tarief ontvangen. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Nancy van de Brink

Volkomen ontzorgd

9 februari 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Christian Vermeulen

Geheel kritisch opgeleverd

26 januari 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Super georganiseerd!

- Anita Blom

Vlug geregeld!

16 januari 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- David Molenaar

Schitterend concept

10 januari 2024

Concept was uitstekend en hebben een mooi tarief ontvangen. Snel geschakeld hierover dus prettig.

- Elisabeth Jansen

Plan was grondig, uitvoeren beter

2 januari 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Christian Peeters

Vlot ontvangst offertes

24 december 2023

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete project was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Marianne de Jong

Uitgelichte architecten uit Eenum

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/