Architect Wirdum

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Wirdum?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Wirdum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Wirdum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Wirdum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Wirdum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Garrelsweer, Loppersum en T Zandt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wirdum

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Wirdum? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Wirdum, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Wirdum te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wirdum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wirdum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wirdum – Voor een unieke ervaring

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Wirdum zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wirdum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Wirdum kan je echt adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Wirdum van waarde zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wirdum.

Nu interieurarchitect uit Wirdum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wirdum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wirdum maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Wirdum is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Wirdum. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wirdum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wirdum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wirdum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wirdum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Wirdum zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Wirdum houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Wirdum om te kijken wat de kansen zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wirdum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wirdum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Wirdum gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste prijzen geboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wirdum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wirdum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wirdum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wirdum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wirdum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wirdum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wirdum

Origineel en uitvoering super

9 juli 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was deugdzaam.

- Iris van Dijk

Vlug en tevreden

3 juli 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Werkelijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Antonius Smit

Heel doeltreffend

23 juni 2024

Het kantoor ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Natasja van Beek

Meerdere ontwerpen op maat

19 juni 2024

We ontvingen gevariëerde schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Jan van de Pol

Vertaling naar praktijk was uitmuntend

9 juni 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Deborah Groen

Snel afgehandeld

4 juni 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er uitstekend uit.

- Anouk Hermans

De uitvoerende partij was uitstekend

30 mei 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De kosten waren overduidelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Mariska Kok

Schitterend ontwerp

19 mei 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Vlot geschakeld hierover dus aangenaam.

- Martinus Kramer

Deugdelijk en vlug

14 mei 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Daniël Wolters

Uitgelichte architecten uit Wirdum

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/