Architect Ekehaar

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Ekehaar?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Ekehaar verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ekehaar – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Ekehaar gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Ekehaar
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ekehaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Balloo, Eleveld en Deurze bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ekehaar

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Ekehaar? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Ekehaar. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Ekehaar wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ekehaar gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ekehaar

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ekehaar – Voor een geweldige ervaring

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ekehaar nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Ekehaar van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Vooral indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Ekehaar van waarde zijn. Een interieurarchitect in Ekehaar is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ekehaar.

Nu interieurarchitect uit Ekehaar zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ekehaar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ekehaar maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ekehaar.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ekehaar?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ekehaar‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ekehaar – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Ekehaar te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ekehaar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ekehaar – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Ekehaar makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ekehaar?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ekehaar te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ekehaar

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ekehaar. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ekehaar en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ekehaar die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ekehaar

Goed rekening gehouden

16 juli 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Robin de Vries

Tevreden

12 juli 2024

Binnen enkele dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp en wij hadden snel reacties.

- Jolanda Post

Goed rekening gehouden

2 juli 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Gerardus Prins

Zo prima voor de klant

23 juni 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Johannes Maas

Direct goed gevoel

18 juni 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg goed!

- Christiaan Hofman

Begaan en nieuwe ideeën

8 juni 2024

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Yvonne Kramer

Creatieve oplossingen

7 juni 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Stefan van den Bosch

Ziet er weer keurig uit

31 mei 2024

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen geweldig.

- Robert de Boer

Vakman!

21 mei 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook fijn.

- Bianca Hendriks

Uitgelichte architecten uit Ekehaar

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/

Tacheron architect

Bosstraat 17
9401 PP Assen
Nederland

06 18022540
http://www.tacheron.nl/

FOSP Architecten

Marktstraat 15
9401 JE Assen
Nederland

06 41196747
http://www.fosp.nl/