Architect Eleveld

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Eleveld?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Eleveld verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Eleveld – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Eleveld gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Eleveld
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eleveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Balloo, Deurze en Ekehaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Eleveld

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Eleveld? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Eleveld te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Eleveld gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Eleveld

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Eleveld – Voor een unieke ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer expertise in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Eleveld nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Eleveld kan je ook adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Eleveld van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Eleveld.

Nu interieurarchitect uit Eleveld zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Eleveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Eleveld maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Daarbuiten is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Eleveld. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Eleveld.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eleveld?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eleveld‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Eleveld – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Eleveld. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Eleveld kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Eleveld om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Eleveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Eleveld – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de kosten van een architect uit Eleveld gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste kosten aangeboden krijgt! Wanneer de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Eleveld?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Eleveld te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Eleveld

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Eleveld. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Eleveld en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Eleveld die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Eleveld

Onmiddellijk fijne klik

14 juli 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Bart de Haan

Vlug ontvangst offertes

9 juli 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aanrader

- Marijke Driessen

De afhandeling was super

2 juli 2024

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af en heel veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Pascal Blom

Gauw geregeld

22 juni 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Frank Kuipers

Vlot en kundig

19 juni 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Jessica Hofman

Meteen goede klik

10 juni 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke kosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Jelle Mol

Mooi inrichting

1 juni 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Echt een expert. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Koen de Jong

Onmiddellijk fijne klik

29 mei 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een offerte stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Catharina Hermans

Meteen fijne klik

20 mei 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Danny Kuipers

Uitgelichte architecten uit Eleveld

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/

Tacheron architect

Bosstraat 17
9401 PP Assen
Nederland

06 18022540
http://www.tacheron.nl/

FOSP Architecten

Marktstraat 15
9401 JE Assen
Nederland

06 41196747
http://www.fosp.nl/