Architect Elkenrade

Wil jij een betaalbare architect uit Elkenrade die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Elkenrade verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Elkenrade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Elkenrade gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Elkenrade
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Elkenrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Voerendaal, Klimmen en Wijlre bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Elkenrade

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Elkenrade? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Elkenrade gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Elkenrade

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Elkenrade – Voor een unieke ondervinding

Als er een architect in Elkenrade gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Elkenrade gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. De architect in Elkenrade zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Elkenrade nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Elkenrade van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Zeker als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Elkenrade van belang zijn. Een interieurarchitect in Elkenrade is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Elkenrade.

Nu interieurarchitect uit Elkenrade zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Elkenrade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Elkenrade maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je pand zo mooi mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Elkenrade is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Elkenrade straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Elkenrade.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Elkenrade?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Elkenrade‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Elkenrade – voor een mooiere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Elkenrade in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Elkenrade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Elkenrade – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Elkenrade scherp te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Elkenrade bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Elkenrade?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Elkenrade te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Elkenrade

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Elkenrade. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Elkenrade en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Elkenrade die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Elkenrade

Snel gegaan

31 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er schitterend uit.

- Anita van Vliet

De uitvoerende partij was goed

24 mei 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De kosten waren duidelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Eveline van der Linden

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

17 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Johan van den Bosch

Klantvriendelijk

5 mei 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Barry de Vos

Expert!

30 april 2024

Vakmanschap en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijsstelling.

- Johannes van Loon

Meerdere ontwerpen op maat

26 april 2024

We ontvingen gevariëerde ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Erg behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Natasja de Vos

Veelomvattend projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

16 april 2024

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Gauw ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur aanpassingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Miranda de Jonge

Hoeven niks meer zelf te doen

9 april 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is erg smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Arie van Veen

Volslagen ontzorgd

30 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Super geregeld!

- Dennis van Doorn

Uitgelichte architecten uit Elkenrade

Timmers Engineering & Consultancy B.V.

Rijksweg 73
6271 AC Gulpen
Nederland

043 450 0045
http://timmers-ec.nl/

Lonnie Koken architecture + design

Bourgondië 79
6343 DC Klimmen
Nederland

06 43119051
http://www.lonniekoken.nl/

Harnischmacher Architectuur

Markiesstraat 12
6411 VN Heerlen
Nederland

045 571 6196
http://www.harnischmacher.nl/