Architect Voerendaal

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Voerendaal?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Voerendaal verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Voerendaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Voerendaal gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Voerendaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Voerendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heerlen, Hoensbroek en Nuth bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Voerendaal

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Voerendaal? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de juiste kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Voerendaal. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Voerendaal wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Voerendaal gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Voerendaal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Voerendaal – Voor een unieke ondervinding

Indien er een architect in Voerendaal gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Voerendaal nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Voerendaal weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Voerendaal absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Voerendaal hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Voerendaal.

Nu interieurarchitect uit Voerendaal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Voerendaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Voerendaal maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je woonhuis zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Voerendaal is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Voerendaal straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Voerendaal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Voerendaal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Voerendaal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Voerendaal – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een deskundige tuinarchitect in Voerendaal te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Voerendaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Voerendaal – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Voerendaal gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Voerendaal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Voerendaal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Voerendaal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Voerendaal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Voerendaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Voerendaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Voerendaal

Goed contact

17 juli 2022

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook enorm aangenaam.

- Jacobus Molenaar

Creatieve oplossingen

12 juli 2022

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Judith de Ruiter

Totaal ontzorgd

6 juli 2022

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Marieke Verbeek

Fijn plan en degelijk uitgewerkt

27 juni 2022

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Maurice Willemsen

Echt klantvriendelijk en verfrissend

24 juni 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Maaike Bakker

Erg klantvriendelijk

14 juni 2022

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Iris Willems

De uitvoerende partij was goed

9 juni 2022

Goed project voor de verbouwing, denken met je mee. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Monique Jansen

Helemaal uitgewerkt

29 mei 2022

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Marjolein Molenaar

Leuk contact

27 mei 2022

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook zeer soepel.

- Bastiaan Verbeek

Uitgelichte architecten uit Voerendaal

NOV’82 Architecten

Rennemigstraat 61
6413 BS Heerlen
Nederland

010 786 0793
http://nov82.nl/

Harnischmacher Architectuur

Markiesstraat 12
6411 VN Heerlen
Nederland

045 571 6196
http://www.harnischmacher.nl/

Storms BV

Stationstraat 190
6361 BH Nuth
Nederland

045 524 1842
http://www.adv-storms.nl/