Architect Heerlen

Behoefte aan een top architect uit Heerlen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Heerlen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Heerlen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Heerlen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Heerlen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerlen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kerkrade, Eijgelshoven en Jabeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heerlen

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Heerlen? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Heerlen. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Heerlen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heerlen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heerlen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heerlen – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Heerlen gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer deskundigheid in huis. De architect in Heerlen zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heerlen nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Heerlen voor je kan verwezenlijken. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Heerlen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Heerlen absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Heerlen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heerlen.

Nu interieurarchitect uit Heerlen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heerlen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heerlen maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Heerlen is relatief gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Heerlen. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heerlen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heerlen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heerlen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heerlen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Heerlen helemaal de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Heerlen houdt rekening met jouw specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Heerlen of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heerlen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heerlen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Heerlen scherp te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Heerlen specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heerlen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heerlen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heerlen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heerlen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heerlen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heerlen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heerlen

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

22 juli 2022

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Marloes van de Berg

Voelde direct prima

14 juli 2022

Vanaf het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Zeer fijn!

- Bart de Ruiter

Tevreden met inrichting

9 juli 2022

We zijn voortreffelijk geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een expert. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Caroline Verhoeven

Fraai concept

28 juni 2022

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep snel.

- Bianca van Leeuwen

Alleen al het concept is prachtig.

25 juni 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Koen van de Velde

Compleet ontzorgd

13 juni 2022

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is zo mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Claudia Boer

Meteen goed gevoel

10 juni 2022

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we extra opties. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Erg fijn!

- Susanne Bosch

Volledig uitgewerkt

4 juni 2022

Prijzen waren gepast en het plan was helemaal maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Marieke de Vries

Snel en tevreden

27 mei 2022

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Oprecht super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Annemieke Kuiper

Uitgelichte architecten uit Heerlen

Domoticom Comfort Automatisering

Brikkebekker 63
6372 DV Landgraaf
Nederland

045 531 4755
http://www.domoticom.nl/

Dreessen Willemse Architecten

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen
Nederland

045 571 5755
http://www.dreessenwillemse.nl/

NOV’82 Architecten

Rennemigstraat 61
6413 BS Heerlen
Nederland

010 786 0793
http://nov82.nl/