Architect Kerkrade

Behoefte aan een top architect uit Kerkrade die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Kerkrade verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Kerkrade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Kerkrade gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Kerkrade
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kerkrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eijgelshoven, Brunssum en Heerlen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kerkrade

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Kerkrade? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Kerkrade. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kerkrade gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kerkrade

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kerkrade – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandige architect gezocht in Kerkrade. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van jouw woning of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Kerkrade die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Door ons netwerk in Kerkrade hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw klus altijd tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Kerkrade naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kerkrade nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Kerkrade kan je echt informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Kerkrade in te huren. Een interieurarchitect in Kerkrade is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kerkrade.

Nu interieurarchitect uit Kerkrade zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kerkrade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kerkrade maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Kerkrade. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kerkrade.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kerkrade?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kerkrade‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kerkrade – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een competente tuinarchitect in Kerkrade te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het stevige aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een geschikte tuinarchitect in Kerkrade in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kerkrade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kerkrade – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Kerkrade scherp te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Kerkrade bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kerkrade?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kerkrade te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kerkrade

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kerkrade. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kerkrade en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kerkrade die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kerkrade

Creatieve oplossingen

9 juli 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Michael Maas

Top inrichting

3 juli 2024

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Niels Mulder

Creatief en niet duur

25 juni 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Bas Koster

Pro!

21 juni 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook aangenaam.

- Caroline Kok

Creatieve oplossingen

8 juni 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Jolanda Meijer

Geheel nieuw pand lijkt het!

1 juni 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet totaal onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Thomas van de Velden

Helemaal uitgewerkt

29 mei 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren betaalbaar voor de omvang van het project.

- Marco van de Wal

Meteen goed gevoel

23 mei 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Zeer fijn!

- Maarten van Doorn

Offertes gauw binnen

12 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Martijn van de Velde

Uitgelichte architecten uit Kerkrade

Groeniek Installatie Service & Zonnepanelen

Beuteweg 22 A
6373 LL Landgraaf
Nederland

045 888 3618
http://www.groeniek.nl/

Domoticom Comfort Automatisering

Brikkebekker 63
6372 DV Landgraaf
Nederland

045 531 4755
http://www.domoticom.nl/

Birka H. Dipl.-Ing.

Am Connefeld 1
52531 Übach-Palenberg
Duitsland

+49 2451 44715
http://www.ib-birka.com/kontakt/