Architect Eijgelshoven

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Eijgelshoven?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Eijgelshoven verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Eijgelshoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Eijgelshoven gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Eijgelshoven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eijgelshoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kerkrade, Schinveld en Brunssum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Eijgelshoven

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Eijgelshoven? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de geschikte kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Eijgelshoven. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Eijgelshoven wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Eijgelshoven gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Eijgelshoven. Een architectenbureau in Eijgelshoven heeft gemiddeld enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Eijgelshoven beschikt over architecten met verschillende expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je karwei. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Eijgelshoven je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Eijgelshoven

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Eijgelshoven – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandig architect gezocht in Eijgelshoven. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Eijgelshoven die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. We hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Eijgelshoven. En zo is je klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Eijgelshoven met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Eijgelshoven nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer ontzettend makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Eijgelshoven zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Eijgelshoven. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Eijgelshoven.

Nu interieurarchitect uit Eijgelshoven zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Eijgelshoven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Eijgelshoven maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je woning zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Eijgelshoven is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Eijgelshoven straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Eijgelshoven.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eijgelshoven?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eijgelshoven‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Eijgelshoven – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het complex om een competente tuinarchitect in Eijgelshoven te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Eijgelshoven in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Eijgelshoven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Eijgelshoven – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Eijgelshoven eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste tarieven geboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Eijgelshoven?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Eijgelshoven te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Eijgelshoven

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Eijgelshoven. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Eijgelshoven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Eijgelshoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Eijgelshoven

Perfect ontzorgd

13 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- Jelle Wolters

Meteen goed gevoel

7 april 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we allerlei mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uitermate tevreden.

- Marianne de Vries

Tevreden

5 april 2024

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp en wij hadden snel reacties.

- Jasper Scholten

Heel doeltreffend

23 maart 2024

Ons kantoor is erg effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Vincent van Beek

Maatwerk

19 maart 2024

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren betaalbaar voor de omvang van het project.

- Raymond Kuijpers

Zeer functioneel

14 maart 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Jeroen Smits

Expert!

8 maart 2024

Vakmanschap en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Patrick Driessen

Veelomvattend projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

27 februari 2024

Na de offertes mooi project plan ontvangen. Gauw ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Diana van de Veen

Afspraken worden nagekomen

23 februari 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en prima prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Kevin van Veen

Uitgelichte architecten uit Eijgelshoven

Groeniek Installatie Service & Zonnepanelen

Beuteweg 22 A
6373 LL Landgraaf
Nederland

045 888 3618
http://www.groeniek.nl/

Domoticom Comfort Automatisering

Brikkebekker 63
6372 DV Landgraaf
Nederland

045 531 4755
http://www.domoticom.nl/

Thomas Jäger

Rodastraße 12
52134 Herzogenrath
Duitsland

+49 2406 6656209
http://www.jaeger-architekt.com/