Architect Est

Wil jij een top architect in Est die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Est verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Est – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Est gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Est
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Est, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Veessen, Wapenveld en Vorchten bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Est

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Est? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de passende kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Est. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Est wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Est gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Est

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Est – Voor een unieke belevenis

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Est zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Est nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Est kan je bovendien informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Est van belang zijn. Een interieurarchitect in Est is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Est.

Nu interieurarchitect uit Est zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Est zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Est maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis eerdaags eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Est is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Est straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Est.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Est?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Est‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Est – voor een mooiere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de passende stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Est.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Est – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Est scherp te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Est sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Est?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Est te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Est

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Est. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Est en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Est die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Est

Vlot en kundig

21 april 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Joris Molenaar

Onmiddellijk een klik

15 april 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke kosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Vincent de Bruin

Voelde direct goed

9 april 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Ook werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Heel goed!

- Cornelia de Graaf

Alleen al het opzet is prachtig.

3 april 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Vanessa van den Heuvel

Prachtige transformatie

25 maart 2024

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Edwin Brouwer

Plan was goed, executie beter

17 maart 2024

Prima plan voor de verbouwing, denken met je mee. De kosten waren doorzichtig en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Maartje van Doorn

Origineel en uitvoering super

9 maart 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Martijn van der Heijden

Vlot en bekwaam

4 maart 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Sebastiaan van Beek

Klantgericht

25 februari 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Adriana Mulder

Uitgelichte architecten uit Est

Een op Een Architecten | EenOpEenArchitecten.nl | 1:1 Architecten

Hoofdweg 39
9684 CB Finsterwolde
Nederland

0597 333 349
http://www.eenopeenarchitecten.nl/

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/