Architect Finsterwolde

Wil jij een betaalbare architect uit Finsterwolde die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Finsterwolde verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Finsterwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Finsterwolde gezocht?

Een architect in Finsterwolde vinden

Architect Finsterwolde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Finsterwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Borgsweer, Termunten en Woldendorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Finsterwolde

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Finsterwolde? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Finsterwolde te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Finsterwolde gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Hiernaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Finsterwolde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Finsterwolde – Voor een unieke ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Finsterwolde ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Finsterwolde te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Finsterwolde die volkomen onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Finsterwolde. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om je ontwerp tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Finsterwolde met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Finsterwolde nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Finsterwolde kan je tevens informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Finsterwolde in te huren. Een interieurarchitect in Finsterwolde is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Finsterwolde.

Nu interieurarchitect uit Finsterwolde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Finsterwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Finsterwolde maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Finsterwolde is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Finsterwolde in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Finsterwolde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Finsterwolde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Finsterwolde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Finsterwolde – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Finsterwolde. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Finsterwolde houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Finsterwolde om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Finsterwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Finsterwolde – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een heel goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Finsterwolde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Finsterwolde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Finsterwolde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Finsterwolde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Finsterwolde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Finsterwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Finsterwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Finsterwolde

Direct goede klik

26 februari 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een prijsopgave stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Roy Peters

Aardig plan en degelijk uitgewerkt

22 februari 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met diverse specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Leonie Kramer

Origineel en uitvoering super

12 februari 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Claudia de Graaf

Prachtige metamorfose

9 februari 2024

De inrichting van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Iris van der Horst

Fijn op de hoogte gehouden

21 januari 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook zeer prettig.

- Deborah Huisman

Content

14 januari 2024

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Alsmede waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Janneke van Veen

Professioneel

7 januari 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Stefan Postma

Gekwalificeerd

1 januari 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Chantal de Koning

Weer volledig opgefrist

29 december 2023

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen top.

- Wendy de Koning

Uitgelichte architecten uit Finsterwolde

Een op Een Architecten | EenOpEenArchitecten.nl | 1:1 Architecten

Hoofdweg 39
9684 CB Finsterwolde
Nederland

0597 333 349
http://www.eenopeenarchitecten.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/