Architect Firdgum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Firdgum?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Firdgum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Firdgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Firdgum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Firdgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Firdgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Jacobiparochie, Westhoek en Minnertsga bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Firdgum

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Firdgum? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Firdgum te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Firdgum gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Firdgum. Een architectenbureau in Firdgum heeft altijd een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Firdgum beschikt over architecten met aparte specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw project. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Firdgum je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Firdgum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Firdgum – Voor een geweldige belevenis

Indien er een architect in Firdgum gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Firdgum gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. De architect in Firdgum zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Firdgum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Firdgum zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Firdgum absoluut de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Firdgum hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Firdgum.

Nu interieurarchitect uit Firdgum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Firdgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Firdgum maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je pand zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Firdgum is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Firdgum straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Firdgum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Firdgum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Firdgum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Firdgum – voor een knappere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Firdgum in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Firdgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Firdgum – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Firdgum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Firdgum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Firdgum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Firdgum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Firdgum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Firdgum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Firdgum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Firdgum

Direct prettige klik

18 mei 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Kevin Martens

Offertes vlug binnen

11 mei 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aan te raden.

- Willem Bosman

Compleet ontzorgd

7 mei 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Martine de Vos

Hele fijne communicatie

2 mei 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de overeenkomst maakte was zeer goed en daarmee waren we in feite al om. Het plan werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Maartje Janssen

Vakkundig

21 april 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Björn van Vliet

Voelde direct fijn

16 april 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Erg fijn!

- Jeroen van de Velden

Tevreden met inrichting

8 april 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Super content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een expert. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Eva van Dongen

Goed rekening gehouden

2 april 2024

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Charlotte Maas

Zo prima voor de klant

27 maart 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Anne de Wit

Uitgelichte architecten uit Firdgum

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/