Architect Minnertsga

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Minnertsga?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Minnertsga verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Minnertsga – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Minnertsga gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Minnertsga
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 142 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Minnertsga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Jacobiparochie, Westhoek en Wier bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Minnertsga

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Minnertsga? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Minnertsga. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Minnertsga gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Minnertsga. Een architectenbureau in Minnertsga heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Minnertsga een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Minnertsga

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Minnertsga – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Minnertsga ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Minnertsga te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van je woning of pand een zeldzaam design kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Minnertsga die volkomen autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Met ons netwerk in Minnertsga hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er altijd een architect te vinden om jouw karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Minnertsga met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Minnertsga nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Minnertsga kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Minnertsga van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Minnertsga.

Nu interieurarchitect uit Minnertsga zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Minnertsga zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Minnertsga maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Minnertsga. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Minnertsga.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Minnertsga?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Minnertsga‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Minnertsga – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Minnertsga. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Minnertsga kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Minnertsga of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Minnertsga.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Minnertsga – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Minnertsga scherp te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Minnertsga iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Minnertsga?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Minnertsga te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Minnertsga

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Minnertsga. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Minnertsga en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Minnertsga die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Minnertsga

Prachtige transformatie

18 juli 2024

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Johan Dekker

Tevreden

6 juli 2024

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Tevens waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Christian Veenstra

Fijn gesprek

1 juli 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook enorm soepel.

- Jeffrey Willems

Goed contact

25 juni 2024

Prettig in het contact en een keurig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Johanna de Boer

Maatwerk

17 juni 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Annemarie van de Ven

Maatwerk

12 juni 2024

Prijzen waren correct en het plan was volledig maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Sharon van de Veen

Origineel en uitvoering super

7 juni 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was deugdzaam.

- Cornelia Prins

Totaal nieuw pand lijkt het!

31 mei 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- René van de Wal

Gunstig project en lage kosten

19 mei 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Vlot ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Sjoerd van de Velde

Uitgelichte architecten uit Minnertsga

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/