Architect Gastel

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Gastel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Gastel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Gastel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Gastel gezocht?

Een architect uit Gastel vinden

Architect Gastel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gastel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sterksel, Soerendonk en Budel Dorplein bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Gastel

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Gastel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Gastel, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Gastel gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Gastel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Gastel – Voor een unieke ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Gastel ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Gastel te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woning of pand een fantastisch design kan maken? Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Gastel die compleet onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Gastel is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Dankzij ons netwerk in Gastel hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect te vinden om je klus tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Gastel naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Gastel nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Gastel voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Gastel weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Gastel zeker de beste beslissing. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Gastel hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Gastel.

Nu interieurarchitect uit Gastel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Gastel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Gastel maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je huis zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Gastel is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Gastel in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Gastel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Gastel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Gastel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Gastel – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Gastel zeker de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Gastel kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Gastel om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Gastel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Gastel – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Gastel specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Gastel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Gastel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Gastel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Gastel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Gastel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Gastel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Gastel

Prachtig ontwerp

18 mei 2024

Ontwerp was uitmuntend en hebben een mooi tarief gekregen. Snel geschakeld hierover dus fijn.

- Inge de Ruiter

Alles waar we op hoopten

15 mei 2024

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Hendrikus van der Meulen

Creatieve oplossingen

6 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Rob van de Pol

Degelijk en vlug

3 mei 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Charlotte de Graaf

Snel overeengekomen!

22 april 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Simon Hermans

Prachtige metamorfose

17 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet geheel onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Sabrina Mol

Aantrekkelijk plan en degelijk uitgewerkt

12 april 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Nicolaas Kuijpers

Heel functioneel

31 maart 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Patricia de Jonge

Begaan en nieuwe ideeën

26 maart 2024

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Koen Kuipers

Uitgelichte architecten uit Gastel

Architectenburo ZIJN

Puttendijk 28
6026 VZ Maarheeze
Nederland

06 12969518
http://www.architectenburozijn.nl/

Adviesbureau J. Duisters

Jeroen Boschlaan 5
6021 KP Budel
Nederland

0495 499 943
http://www.jduisters.nl/

Hertroijs Architekten

Maastrichterweg 191
5556 VB Valkenswaard
Nederland

040 207 5755
http://www.hertroijs.nl/