Architect Sterksel

Wil jij een ijzersterke architect in Sterksel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Sterksel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Sterksel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Sterksel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Sterksel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sterksel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Soerendonk, Gastel en Maarheeze bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sterksel

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Sterksel? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Sterksel, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sterksel gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sterksel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sterksel – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Sterksel gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sterksel nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Sterksel zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Sterksel beslist de beste optie. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sterksel.

Nu interieurarchitect uit Sterksel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sterksel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sterksel maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Sterksel is relatief eenvoudig met een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Daarbuiten is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Sterksel. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sterksel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sterksel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sterksel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sterksel – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een professionele tuinarchitect in Sterksel te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het grote aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sterksel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sterksel – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Sterksel iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sterksel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sterksel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sterksel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sterksel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sterksel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sterksel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sterksel

Plan was prima, executie beter

15 juli 2024

Grondig project voor de restauratie, denken met je mee. Allicht betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Nicolaas Maas

Mooi inrichting

12 juli 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Dirk van Dijk

Gekwalificeerd

5 juli 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Begrijpelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Tessa Jonker

Daadkracht en te betalen

27 juni 2024

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. De tarieven waren betaalbaar.

- Richard Hoekstra

Interpretatie naar praktijk was prachtig

20 juni 2024

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Adrianus van de Velde

Helemaal ontzorgd

9 juni 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Robertus Schouten

Super klantvriendelijk

4 juni 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Sylvia Meijer

Specialist!

29 mei 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook fijn.

- Marloes van Dongen

Vlot afgehandeld!

19 mei 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Niels Timmermans

Uitgelichte architecten uit Sterksel

Bouwadvies Meusen B.V.

Sint Hieronymusstraat 22
6001 CR Weert
Nederland

0495 550 855
http://www.bouwadviesmeusen.nl/

D plus calculaties

Gulberg 31
5674 TE Nuenen
Nederland

040 291 3662
http://www.dpluscalculaties.nl/

Architectenburo ZIJN

Puttendijk 28
6026 VZ Maarheeze
Nederland

06 12969518
http://www.architectenburozijn.nl/