Architect Mierlo

Wil jij een professionele architect in Mierlo die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Mierlo verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Mierlo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Mierlo gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Mierlo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mierlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sterksel, Aarle Rixtel en Lieshout bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Mierlo

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Mierlo? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de passende kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Mierlo. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Mierlo wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Mierlo gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Mierlo. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Mierlo aan het juiste adres.

Vaak heeft een architectenbureau in Mierlo een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Mierlo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Mierlo – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandig architect gezocht in Mierlo. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Mierlo die volkomen onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in Mierlo. Zo is er steeds een architect te vinden om je klus tot een fijn einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Mierlo naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Mierlo nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Mierlo kan je tevens informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Mierlo in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Mierlo.

Nu interieurarchitect uit Mierlo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Mierlo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Mierlo maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Mierlo. Als je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Tevens is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Mierlo. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Mierlo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Mierlo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Mierlo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Mierlo – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Mierlo. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Mierlo houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Mierlo of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Mierlo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Mierlo – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Mierlo bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Mierlo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Mierlo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Mierlo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Mierlo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Mierlo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Mierlo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Mierlo

Zo goed voor de klant

13 april 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Jacobus Molenaar

Volledig uitgewerkt

7 april 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Manon Willemsen

Prima inrichting

3 april 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Hendrik Kuipers

Content met inrichting

29 maart 2024

We zijn voortreffelijk geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Cornelis Blom

Origineel en uitvoering super

18 maart 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Cornelia Willemsen

Volledig ontzorgd

9 maart 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Nathalie Janssen

Totaal nieuw pand lijkt het!

8 maart 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet totaal onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Wouter de Wit

Veelomvattend projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

27 februari 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Pascal Hermans

Onmiddellijk fijn gevoel

22 februari 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uitermate tevreden.

- Annemieke van Loon

Uitgelichte architecten uit Mierlo

Huijbregts Bouwadvies

Windmolenstraat 101
5706 AS Helmond
Nederland

0492 830 559
https://www.huijbregtsbouwadvies.com/

Architektenburo Joosten

Oud Brandevoort 32
5706 NE Helmond
Nederland

0492 663 621
http://www.archjoosten.nl/

Van de Ven Architekten B.V.

Mierloseweg 3-A
5707 AA Helmond
Nederland

0492 663 537
http://www.vdvenarchitekten.nl/