Architect Lieshout

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Lieshout?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Lieshout verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lieshout – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Lieshout gezocht?

Een architect in Lieshout vinden

Architect Lieshout
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lieshout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mariahout, Beek en Donk en Aarle Rixtel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lieshout

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Lieshout? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Lieshout. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lieshout gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lieshout. Een architectenbureau in Lieshout heeft doorgaans enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Lieshout een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Lieshout je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lieshout

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lieshout – Voor een bijzondere ervaring

Als er een architect in Lieshout gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Lieshout gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer expertise in huis. De architect in Lieshout zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lieshout nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Lieshout weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Lieshout beslist de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Lieshout hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lieshout.

Nu interieurarchitect uit Lieshout zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lieshout zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lieshout maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Lieshout. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Daarnaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Lieshout. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lieshout.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lieshout?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lieshout‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lieshout – voor een mooiere tuin

Vind je het moeilijk om een professionele tuinarchitect in Lieshout te vinden? Het is ook niet simpel om in het grote aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de passende stappen volgt, kom je vlug verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lieshout.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lieshout – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volslagen vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Lieshout makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen geboden krijgt! Indien de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lieshout?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lieshout te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lieshout

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lieshout. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lieshout en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lieshout die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lieshout

Ging lekker vlot

15 mei 2023

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Daniëlle van Veen

Fantastisch concept

8 mei 2023

Ontwerp was uitstekend en hebben een mooi tarief gekregen. Vlug geschakeld hierover dus aangenaam.

- Edwin Dekker

Ging lekker snel

3 mei 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Bastiaan Vink

Vlot en kundig

24 april 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Klaas Verhoeven

Tevreden

18 april 2023

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Alsmede waren de offertes scherp en vlot binnen.

- René van de Berg

Alleen al het schets is prachtig.

13 april 2023

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Adriana Kuijpers

Prachtige metamorfose

2 april 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Dennis de Ruiter

Ging goed in overleg

25 maart 2023

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Robert Willemsen

Zo top voor de klant

13 maart 2023

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Martijn de Bruin

Uitgelichte architecten uit Lieshout

ROBO bouwkundig ontwerp- & adviesbureau

Beth van de Rijtlaan 14
5673 AB Nuenen
Nederland

040 290 6055
http://www.robobureau.nl/

EAA erik aarts architect

Stilpot 3
5708 GW Helmond
Nederland

0492 527 525
http://www.erikaartsarchitect.nl/

Architectenburo Ir. C.J.J. Pepers B.V.

Schootense Dreef 23a
5708 HZ Helmond
Nederland

0492 529 429
http://www.pepersarchitecten.nl/