Architect Breugel

Wil jij een professionele architect uit Breugel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Breugel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Breugel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Breugel gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Breugel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breugel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mariahout, Lieshout en Son bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Breugel

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Breugel? Het kan complex zijn om uit te komen bij de juiste persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Breugel. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Breugel wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Breugel gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Breugel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Breugel – Voor een geweldige ervaring

Wanneer er een architect in Breugel gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Breugel gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Breugel nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Breugel voor je kan verwezenlijken. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Breugel weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Breugel. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Breugel hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Breugel.

Nu interieurarchitect uit Breugel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Breugel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Breugel maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat over het algemeen vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Breugel is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Breugel straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Breugel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Breugel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Breugel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Breugel – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Breugel beslist de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Breugel kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Breugel om te kijken wat de kansen zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Breugel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Breugel – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Breugel specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Breugel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Breugel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Breugel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Breugel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Breugel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Breugel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Breugel

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

3 september 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Hendrikus Kuiper

Plan was prima, uitvoering beter

26 augustus 2022

Goed plan voor de restauratie, denken met je mee. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Nienke van de Brink

Goed gesprek

19 augustus 2022

Aangenaam in het contact en een aantrekkelijk uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Kelly Driessen

Begaan en nieuwe ideeën

11 augustus 2022

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Tom van Leeuwen

Professioneel

1 augustus 2022

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Nicolaas Brouwer

Afspraken worden nagekomen

25 juli 2022

Prijs, aflevering en afspraken waren allen in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Charlotte Schipper

Alleen al het concept is prachtig.

17 juli 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Erik van Wijk

Schappelijke prijs voor uitmuntend werk

15 juli 2022

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Chantal Wolters

Helemaal uitgewerkt

8 juli 2022

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Lisette Jacobs

Uitgelichte architecten uit Breugel

ROBO bouwkundig ontwerp- & adviesbureau

Beth van de Rijtlaan 14
5673 AB Nuenen
Nederland

040 290 6055
http://www.robobureau.nl/

Van Santvoort Makelaars

Berg 2
5671 CC Nuenen
Nederland

040 283 3708
http://www.vansantvoort.nl/

Mesu-Optics

Jasmijnstraat 14
5492 JT Sint-Oedenrode
Nederland

0413 479 981
http://www.mesu-optics.nl/