Architect Groenekan

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect uit Groenekan die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Groenekan verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Groenekan – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Groenekan gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Groenekan
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groenekan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Odijk, Bunnik en Lage Vuursche bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Groenekan

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Groenekan? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Groenekan gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te realiseren. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Groenekan

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Groenekan – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Groenekan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Groenekan die totaal autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Groenekan. Zo is er doorlopend een architect beschikbaar om je karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Groenekan naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Groenekan nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Groenekan van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Groenekan in te vliegen. Een interieurarchitect in Groenekan is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Groenekan.

Nu interieurarchitect uit Groenekan zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Groenekan zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Groenekan maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Groenekan is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Groenekan straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Groenekan.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Groenekan?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Groenekan‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Groenekan – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Groenekan beslist de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Groenekan kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Groenekan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Groenekan.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Groenekan – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tariefstelling van een architect in Groenekan en kies je direct de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Groenekan?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Groenekan te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Groenekan

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Groenekan. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Groenekan en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Groenekan die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Groenekan

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

23 mei 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Steven Smeets

Vlot en kundig

12 mei 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Pieter Vermeulen

Erg efficiënt proces

5 mei 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Antonius Dijkstra

Creatief en niet duur

27 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Zeer content.

- Annemieke van Leeuwen

Perfect ontzorgd

20 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Daniël Hendriks

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

14 april 2024

De wensen doorspreken volgde gauw na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Claudia van der Meer

Grote expertise maar betaalbaar

8 april 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Bart Vos

Communicatie was top!

4 april 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de overeenkomst maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Petronella van de Berg

Betaalbare deugdelijkheid

27 maart 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. Kosten technisch prima.

- Roy de Ruiter

Uitgelichte architecten uit Groenekan

Zeerover Architecten

Kerkweg 9
3701 HD Zeist
Nederland

0343 450 374
http://www.zeerover.eu/

Atelier Boekhout

Prins Willem de Zwijgerlaan 1
3991 BP Houten
Nederland

030 276 6559
http://www.atelierboekhout.nl/

HTG ontwerp

Leliestraat 23
3702 CA Zeist
Nederland

06 10926885
http://www.htgontwerp.nl/