Architect Handel

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Handel die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Handel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Handel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Handel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Handel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Handel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Milheeze, De Rips en Bakel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Handel

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Handel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Handel, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Handel gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Tevens is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Handel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Handel – Voor een geweldige belevenis

Indien er een architect in Handel gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Handel gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Handel zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Handel nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Handel zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Handel. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Handel.

Nu interieurarchitect uit Handel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Handel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Handel maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenzijde van je woning zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Handel is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Handel in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Handel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Handel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Handel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Handel – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een geschikte tuinarchitect in Handel in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Handel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Handel – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de kosten van een architect uit Handel makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste tarieven aangeboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Handel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Handel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Handel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Handel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Handel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Handel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Handel

Ziet er opnieuw keurig uit

17 mei 2023

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze voorkeuren. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Tessa Bos

Ging netjes in overleg

12 mei 2023

Wat voor ons erg doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Marieke Kuiper

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

6 mei 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Sabine de Leeuw

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

24 april 2023

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Wilhelmina Verbeek

Origineel en uitvoering super

20 april 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Cornelia Schipper

Interpretatie naar praktijk was subliem

12 april 2023

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Adriaan van Vliet

Klantvriendelijk

8 april 2023

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was keurig en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Dave de Jong

Creatieve oplossingen

19 maart 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Vanessa van der Heijden

Snel afgehandeld

13 maart 2023

Offertes gauw ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitvoerig uitgewerkt.

- Roy Brouwer

Uitgelichte architecten uit Handel

EAA erik aarts architect

Stilpot 3
5708 GW Helmond
Nederland

0492 527 525
http://www.erikaartsarchitect.nl/

Bouwbureau Wim Selten

Lange Schoolstraat 11
5454 GS Sint Hubert
Nederland

06 20112980
http://www.bouwbureauwimselten.nl/

Bouwcoordinatie Richard de Beer

Koppelstraat 95a
5741 GB Beek en Donk
Nederland

0492 384 848
http://www.richarddebeer.nl/