Architect Havelte

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect uit Havelte die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Havelte verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Havelte – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Havelte gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Havelte
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Havelte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijensleek, Wilhelminaoord en Vledder bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Havelte

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Havelte? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Havelte. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Havelte wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Havelte gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Havelte. Een architectenbureau in Havelte heeft gemiddeld meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Havelte beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je project. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Havelte je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Havelte

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Havelte – Voor een unieke belevenis

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Havelte nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Havelte zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Havelte. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Havelte.

Nu interieurarchitect uit Havelte zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Havelte zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Havelte maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je pand straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Havelte is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Havelte straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Havelte.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Havelte?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Havelte‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Havelte – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Havelte in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Havelte.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Havelte – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een heel goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Havelte bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Havelte?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Havelte te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Havelte

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Havelte. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Havelte en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Havelte die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Havelte

Helemaal ontzorgd

20 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Top geregeld dus!

- Ilona van Leeuwen

Tevreden

12 mei 2024

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden vlot reacties.

- Karin van den Heuvel

Meteen een klik

8 mei 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke onkosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Niels Blom

Pro!

1 mei 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook aangenaam.

- Maria Wolters

Creatief en niet duur

24 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg content.

- Dirk Verbeek

Content

19 april 2024

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Anouk van den Bosch

Alleen al het schets is prachtig.

12 april 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Jan Vermeulen

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

2 april 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Michel Schipper

Afspraken worden nagekomen

28 maart 2024

Tarief, levering en afspraken waren allen in orde. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Paul van de Velde

Uitgelichte architecten uit Havelte

ar|chitectuur

Willem de Zwijgerstraat 1
8331 GR Steenwijk
Nederland

06 52417316
http://www.ar-chitectuur.com/

Tekenhuis

Bunthaak 20
8061 LZ Hasselt
Nederland

038 477 3293
http://www.tekenhuis.nl/

Paul Ruiter Architectenbureau

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

06 55704858
http://www.paulruiter.nl/