Architect Heeten

Behoefte aan een professionele architect uit Heeten die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Heeten verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Heeten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Heeten gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Heeten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heeten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wesepe, Nieuw Heeten en Marienheem bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heeten

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Heeten? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de passende kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Heeten. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heeten gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Heeten. Een architectenbureau in Heeten heeft altijd meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Heeten een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Heeten je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heeten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heeten – Voor een bijzondere belevenis

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Heeten gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer ervaring in huis. De architect in Heeten zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heeten nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Heeten kan je ook informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Heeten in te schakelen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heeten.

Nu interieurarchitect uit Heeten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heeten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heeten maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je pand binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect grofweg vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Heeten is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Heeten straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heeten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heeten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heeten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heeten – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een kundige tuinarchitect in Heeten te vinden? Het is ook niet simpel om in het grote aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heeten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heeten – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Heeten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heeten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heeten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heeten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heeten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heeten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heeten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heeten

Afspraken worden nagekomen

6 september 2023

Tarief, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was vlot persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Judith Maas

Vlot en kundig

2 september 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Sabrina de Leeuw

Offertes gauw binnen

25 augustus 2023

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Diana Smit

Hoeven niks meer zelf te doen

18 augustus 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Annemieke Prins

Vlug geregeld

12 augustus 2023

Offertes gauw ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Adriana de Vos

Aardig plan en klasse uitgewerkt

1 augustus 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met talloze specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Michiel Dijkstra

Creatief en niet duur

25 juli 2023

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Zeer content.

- Paul van Dijk

Snel overeengekomen!

20 juli 2023

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Eva Jansen

Ging goed in overleg

9 juli 2023

Wat voor ons heel doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Cornelia de Koning

Uitgelichte architecten uit Heeten

Idplus Bouwdesign & Bouwadvies B.V.

8105 Luttenberg
Nederland

06 10942644
http://www.idplus-bouwadvies.nl/

Buro BIM

Oerdijk 2
7433 AA Schalkhaar
Nederland

0570 546 969
http://www.burobim.nl/

ERIK bouwplancoördinatie

Krusestraat 3
8106 BG Marienheem
Nederland

0572 352 640
https://www.erikbouwplancoordinatie.nl/