Architect Hoge Hexel

Wil jij een betaalbare architect in Hoge Hexel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Hoge Hexel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hoge Hexel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Hoge Hexel gezocht?

Een architect in Hoge Hexel vinden

Architect Hoge Hexel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoge Hexel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sibculo, Daarlerveen en Daarle bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoge Hexel

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Hoge Hexel? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Hoge Hexel te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoge Hexel gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Hoge Hexel. Een architectenbureau in Hoge Hexel heeft over het algemeen meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Hoge Hexel een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Hoge Hexel je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoge Hexel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoge Hexel – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandige architect gezocht in Hoge Hexel. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je woning of pand een zeldzaam ontwerp kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Hoge Hexel die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Hoge Hexel. En zo is jouw project iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Hoge Hexel met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoge Hexel nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Hoge Hexel van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Hoge Hexel in te vliegen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoge Hexel.

Nu interieurarchitect uit Hoge Hexel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoge Hexel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoge Hexel maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Hoge Hexel is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Hoge Hexel in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoge Hexel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoge Hexel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoge Hexel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoge Hexel – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een competente tuinarchitect in Hoge Hexel te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoge Hexel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoge Hexel – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Hoge Hexel scherp te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Hoge Hexel specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoge Hexel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoge Hexel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoge Hexel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoge Hexel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoge Hexel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoge Hexel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoge Hexel

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

20 mei 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Irene de Groot

Een concept op maat

12 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Erg behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Susanne Vink

Vlot georganiseerd!

8 mei 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Martijn van der Meulen

Artistiek en niet duur

28 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Wilhelmina Martens

Uitvoerig projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

26 april 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Adriana Post

Mooie inrichting

16 april 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. Zeer tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Tim de Haan

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

7 april 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Angela van der Meer

Hele goede communicatie

4 april 2024

Communicatie was klasse en feitelijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo plezierig.

- Miranda Vink

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

28 maart 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Nathalie van de Berg

Uitgelichte architecten uit Hoge Hexel

Kienhuis Bouwmanagement B.V.

Twentepoort Oost 29
7609 RG Almelo
Nederland

0546 455 100
http://www.kienhuis-bm.nl/

B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V.

Kervelplein 33
7676 DA Westerhaar-Vriezenveensewijk
Nederland

0546 566 701
http://www.bz-bouwtechniek.nl/

Ayla Fraatz

Kloosterweg 4a
7602 PM Almelo
Nederland

06 40347645
http://www.aylafraatz.com/