Architect Holten

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Holten die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Holten verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Holten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Holten gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Holten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw Heeten, Markelo en Notter bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Holten

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Holten? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de juiste kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Holten. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Holten gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Holten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Holten – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Holten ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Holten te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van jouw huis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Holten die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Holten is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Dankzij ons netwerk in Holten hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorgaans een architect beschikbaar om jouw klus tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Holten met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Holten nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Holten kan je ook informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Holten in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Holten.

Nu interieurarchitect uit Holten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Holten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Holten maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Holten is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Holten in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Holten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Holten – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een professionele tuinarchitect in Holten te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Holten in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Holten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Holten – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het altijd een heel goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Holten sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Holten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Holten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Holten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Holten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Holten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Holten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Holten

Erg praktisch proces

18 mei 2024

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af echter geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Hendrik van Dam

Top inrichting

16 mei 2024

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Nicolaas van den Bosch

Ziet er opnieuw keurig uit

7 mei 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Dennis van der Meer

Afspraak is afspraak

2 mei 2024

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Mirjam Martens

Fijn rekening gehouden

20 april 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Anita Hoekstra

Fijn op de hoogte gehouden

13 april 2024

Aangenaam in het contact en een prima uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Marianne de Bruijn

Communicatie was super!

11 april 2024

Communicatie was klasse en feitelijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo plezierig.

- Antonius Huisman

Vlug en tevreden

4 april 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Kelly Schipper

De uitvoerende partij was eersteklas

27 maart 2024

Top project voor de restauratie, denken met je mee. De kosten waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Guido Kramer

Uitgelichte architecten uit Holten

Technisch Tekenburo van de Riet B.V.

Ambachtsstraat 7
7461 TP Rijssen
Nederland

0548 543 354
http://www.tekenburovdriet.nl/

01 ARCHITECTEN

Rijssensestraat 56
7442 MJ Nijverdal
Nederland

0548 851 022
https://www.01architecten.nl/

EVE Architects

Ernst Machstraat 2
7442 DL Nijverdal
Nederland

0548 656 950
http://www.eve-bv.nl/