Architect Notter

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Notter?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Notter verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Notter – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Notter gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Notter
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Notter, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vriezenveen, Hoge Hexel en Wierden bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Notter

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Notter? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Notter, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Notter te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Notter gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Notter. Indien je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Notter aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Notter beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Notter

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Notter – Voor een bijzondere belevenis

Als er een architect in Notter gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. De architect in Notter zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Notter nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Notter van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Notter van belang zijn. Een interieurarchitect in Notter is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Notter.

Nu interieurarchitect uit Notter zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Notter zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Notter maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Notter. Indien je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je klus.

Hiernaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Notter. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Notter.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Notter?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Notter‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Notter – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Notter beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Notter kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Notter om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Notter.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Notter – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het altijd een ontzettend goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Notter bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Notter?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Notter te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Notter

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Notter. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Notter en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Notter die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Notter

Ging lekker snel

17 juni 2024

Offertes snel ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm uitvoerig uitgewerkt.

- Femke Peeters

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

12 juni 2024

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Elisabeth Gerritsen

Tevreden

5 juni 2024

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. Bovendien waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Anne Bakker

Artistiek en niet duur

31 mei 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Tessa van den Bosch

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

23 mei 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Marije Martens

Ziet er weer netjes uit

11 mei 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Cornelis de Groot

Plan was grondig, uitvoering beter

8 mei 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Evelien Sanders

Zo geregeld

28 april 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is volledig gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Frank Kuijpers

Meteen fijne klik

21 april 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Michael Maas

Uitgelichte architecten uit Notter

Technisch Tekenburo van de Riet B.V.

Ambachtsstraat 7
7461 TP Rijssen
Nederland

0548 543 354
http://www.tekenburovdriet.nl/

BAT, bouwkundig ontwerp, uitwerking en begeleiding.

Grebbebergstraat 15
7461 MB Rijssen
Nederland

0548 768 124
http://www.ba-twente.nl/

EVE Architects

Ernst Machstraat 2
7442 DL Nijverdal
Nederland

0548 656 950
http://www.eve-bv.nl/