Architect Vriezenveen

Behoefte aan een ijzersterke architect uit Vriezenveen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Vriezenveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Vriezenveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Vriezenveen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Vriezenveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vriezenveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sibculo, Kloosterhaar en Daarlerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vriezenveen

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Vriezenveen? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Vriezenveen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Vriezenveen te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vriezenveen gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Vriezenveen. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Vriezenveen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Vriezenveen beschikt over architecten met aparte expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vriezenveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vriezenveen – Voor een unieke ondervinding

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Vriezenveen gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. De architect in Vriezenveen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vriezenveen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Vriezenveen kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Vriezenveen van waarde zijn. Een interieurarchitect in Vriezenveen is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vriezenveen.

Nu interieurarchitect uit Vriezenveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vriezenveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vriezenveen maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Vriezenveen is veelal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Vriezenveen in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vriezenveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vriezenveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vriezenveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vriezenveen – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Vriezenveen. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Vriezenveen houdt rekening met jouw specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Vriezenveen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vriezenveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vriezenveen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Vriezenveen scherp te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Vriezenveen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vriezenveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vriezenveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vriezenveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vriezenveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vriezenveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vriezenveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vriezenveen

Plan was prima, executie beter

23 mei 2024

Kritisch plan voor de verbouwing, denken met je mee. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Sjoerd de Bruin

Vlot en capabel

17 mei 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Sandra Janssen

Prima inrichting

6 mei 2024

We zijn prachtig geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Erg tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Anne van de Veen

Vlot afgehandeld!

28 april 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Joost van der Heijden

Ziet er opnieuw netjes uit

23 april 2024

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt zeer soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen fantastisch.

- Remco van der Linden

Vlot en kundig

14 april 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Eigenlijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Matthijs Dijkstra

Erg praktisch proces

6 april 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af en heel veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Antonius de Koning

Tevreden

3 april 2024

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden vlot reacties.

- Yvonne Timmermans

Content

23 maart 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. Tevens waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Tom Schouten

Uitgelichte architecten uit Vriezenveen

Ayla Fraatz

Kloosterweg 4a
7602 PM Almelo
Nederland

06 40347645
http://www.aylafraatz.com/

Bouwburo Jos Bloemendal

Dikkensweg 6
7641 CC Wierden
Nederland

0546 760 366
http://www.bouwburojosbloemendal.nl/

Archivolt Architectuur Studio

Boddenstraat 52
7607 BN Almelo
Nederland

0546 454 628
http://www.archivolt.nl/