Architect Wierden

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Wierden die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Wierden verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wierden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Wierden gezocht?

Een architect uit Wierden vinden

Architect Wierden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wierden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Daarlerveen, Daarle en Vroomshoop bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wierden

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Wierden? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Wierden. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Wierden wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wierden gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Wierden. Een architectenbureau in Wierden heeft altijd meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Wierden een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wierden

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wierden – Voor een geweldige belevenis

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Wierden gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wierden nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Wierden van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Wierden van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Wierden is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wierden.

Nu interieurarchitect uit Wierden zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wierden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wierden maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Wierden is relatief makkelijk met een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Wierden. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wierden.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wierden?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wierden‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wierden – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het forse aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Wierden in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wierden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wierden – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Wierden scherp te krijgen is het over het algemeen slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Wierden iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wierden?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wierden te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wierden

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wierden. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wierden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wierden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wierden

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

24 mei 2024

Fijn in het contact en een mooi uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Bart van Veen

De begeleiding was prima

17 mei 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af en erg veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Sylvia van Leeuwen

Erg klantvriendelijk

7 mei 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Karin Peters

Geheel nieuw pand lijkt het!

28 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet volkomen irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Matthijs van de Ven

Vertaling naar praktijk was subliem

21 april 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Melanie Hofman

Klantvriendelijk

18 april 2024

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Nicolaas van Dijk

De begeleiding was prima

6 april 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Jeffrey de Ruiter

Content

30 maart 2024

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Bovendien waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Maartje Prins

Deugdelijk en gauw

23 maart 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Roy van Doorn

Uitgelichte architecten uit Wierden

Kienhuis Bouwmanagement B.V.

Twentepoort Oost 29
7609 RG Almelo
Nederland

0546 455 100
http://www.kienhuis-bm.nl/

Ayla Fraatz

Kloosterweg 4a
7602 PM Almelo
Nederland

06 40347645
http://www.aylafraatz.com/

Technisch Tekenburo van de Riet B.V.

Ambachtsstraat 7
7461 TP Rijssen
Nederland

0548 543 354
http://www.tekenburovdriet.nl/