Architect Westerhaar Vriezenveensche Wijk

Behoefte aan een top architect uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Westerhaar Vriezenveensche Wijk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Westerhaar Vriezenveensche Wijk gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Westerhaar Vriezenveensche Wijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Westerhaar Vriezenveensche Wijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sibculo, Daarlerveen en Beerzerveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Westerhaar Vriezenveensche Wijk

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Westerhaar Vriezenveensche Wijk? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Westerhaar Vriezenveensche Wijk, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Westerhaar Vriezenveensche Wijk gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Westerhaar Vriezenveensche Wijk. Een architectenbureau in Westerhaar Vriezenveensche Wijk heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Westerhaar Vriezenveensche Wijk beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Westerhaar Vriezenveensche Wijk – Voor een unieke ondervinding

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Westerhaar Vriezenveensche Wijk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Westerhaar Vriezenveensche Wijk kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Westerhaar Vriezenveensche Wijk.

Nu interieurarchitect uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Westerhaar Vriezenveensche Wijk maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je huis zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat altijd vele malen beter als je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Westerhaar Vriezenveensche Wijk is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Westerhaar Vriezenveensche Wijk in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Westerhaar Vriezenveensche Wijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Westerhaar Vriezenveensche Wijk – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het stevige aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Westerhaar Vriezenveensche Wijk in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Westerhaar Vriezenveensche Wijk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste tarieven aangeboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Westerhaar Vriezenveensche Wijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Westerhaar Vriezenveensche Wijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Westerhaar Vriezenveensche Wijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Westerhaar Vriezenveensche Wijk

Hele fijne communicatie

21 mei 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was zeer goed en daarmee waren we in feite al om. Het plan werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Leonie van de Brink

Betrouwbaar en gauw

15 mei 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Esther Hermans

Klantgericht

5 mei 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was proper en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Willem de Vries

Communicatie was top!

1 mei 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Margaretha Scholten

Vakkundig

25 april 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Dennis Smits

Geheel top opgeleverd

15 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Top geregeld dus!

- Gerrit van de Wal

Voelde onmiddellijk prima

10 april 2024

Vanaf het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we allerlei mogelijkheden. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Heel prettig!

- Jacobus de Jonge

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

1 april 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Franciscus Timmermans

Afspraak is afspraak

23 maart 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn kritisch nagekomen en nette prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Petra Groen

Uitgelichte architecten uit Westerhaar Vriezenveensche Wijk

B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V.

Kervelplein 33
7676 DA Westerhaar-Vriezenveensewijk
Nederland

0546 566 701
http://www.bz-bouwtechniek.nl/

Ayla Fraatz

Kloosterweg 4a
7602 PM Almelo
Nederland

06 40347645
http://www.aylafraatz.com/

Bouwburo Jos Bloemendal

Dikkensweg 6
7641 CC Wierden
Nederland

0546 760 366
http://www.bouwburojosbloemendal.nl/