Architect Holthees

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Holthees?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Holthees verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Holthees – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Holthees gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Holthees
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holthees, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stevensbeek, Beugen en Sambeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Holthees

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Holthees? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Holthees, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Holthees te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Holthees gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Holthees

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Holthees – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Holthees. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van jouw huis of pand een fantastisch design kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Holthees die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Holthees is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Dankzij ons netwerk in Holthees hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Holthees naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Holthees nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Holthees kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Holthees van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Holthees.

Nu interieurarchitect uit Holthees zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Holthees zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Holthees maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Holthees is betrekkelijk makkelijk dankzij een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Ook is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Holthees. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Holthees.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holthees?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holthees‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Holthees – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Holthees. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Holthees houdt rekening met je persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Holthees of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Holthees.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Holthees – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de tariefstelling van een architect in Holthees en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Holthees?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Holthees te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Holthees

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Holthees. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Holthees en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Holthees die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Holthees

Tuin ziet er weer top uit

14 mei 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verschillende persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Brenda Verbeek

Weer volkomen opgefrist

10 mei 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Arjan Martens

Tevreden met inrichting

2 mei 2023

We zijn prachtig geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Erg tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Kevin de Jong

Afspraken worden nagekomen

29 april 2023

Tarief, levering en afspraken waren allen in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Cornelis van de Pol

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

22 april 2023

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook zeer aangenaam.

- Robin Kuipers

Voelde meteen fijn

9 april 2023

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel goed!

- Patrick Gerritsen

Hoeven niks meer zelf te doen

4 april 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Claudia Evers

Super inrichting

24 maart 2023

We zijn prachtig geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Bastiaan Huisman

Voelde meteen vertrouwd

18 maart 2023

Vanaf het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom enorm tevreden.

- Caroline Schouten

Uitgelichte architecten uit Holthees

Bouwkundig Adviesbureau Herraets Venray B.V.

Gasstraat 13
5801 CT Venray
Nederland

0478 586 819
http://www.herraetsvenray.nl/

Architectenburo Olieslagers BV

Van Baerlestraat 1
5854 BC Bergen
Nederland

0485 341 645
http://www.architectenbureauolieslagers.nl/

Driessen Architectuur

Keizersveld 50A
5803 AN Venray
Nederland

0478 769 059
http://www.driessenarchitectuur.nl/