Architect Horst

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Horst?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Horst verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Horst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Horst gezocht?

Een architect in Horst vinden

Architect Horst
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Horst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sevenum, Meterik en Melderslo bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Horst

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Horst? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Horst, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Horst gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Horst. Een architectenbureau in Horst heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Horst een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Horst je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Horst

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Horst – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Horst. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een uniek design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Horst die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Horst is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Met ons netwerk in Horst hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorlopend een architect beschikbaar om je project tot een fijn einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Horst met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Horst nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Horst kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Horst in te vliegen. Een interieurarchitect in Horst is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Horst.

Nu interieurarchitect uit Horst zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Horst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Horst maakt jouw leven mooier

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Horst is relatief makkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Horst. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Hiernaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Horst. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Horst.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Horst?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Horst‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Horst – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Horst zeker de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Horst houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Horst om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Horst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Horst – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Horst helder te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Horst bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Horst?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Horst te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Horst

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Horst. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Horst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Horst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Horst

Vlot georganiseerd!

17 mei 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Gerrit de Ruiter

De uitvoerende partij was geweldig

12 mei 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De prijzen waren glashelder en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Esther Koning

Tuin ziet er weer super uit

3 mei 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met verscheidene specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Angela van de Pol

Super klantvriendelijk

26 april 2023

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Frank de Groot

Plan was grondig, executie beter

17 april 2023

Grondig project voor de verbouwing, denken met je mee. De kosten waren begrijpelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Johan Verbeek

Vlug en tevreden

15 april 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Vanessa de Vries

Ging keurig in overleg

8 april 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Catharina de Groot

Gekwalificeerd

22 maart 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Simon van der Laan

Communicatie was super!

13 maart 2023

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Vincent Mulder

Uitgelichte architecten uit Horst

Domicile

Hertog van Gelresingel 18
5961 TB Horst
Nederland

077 398 3190
http://www.encyclo.nl/begrip/domicile

Architectenbureau Daan Hesen

Melatenweg 23
5961 EB Horst
Nederland

06 42993339
http://www.daanhesen.nl/

Koenen Architecten Horst-Venray

De Pelslap 27
5961 LP Horst
Nederland

06 17628572
http://www.koenenarchitecten.nl/