Architect Sevenum

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Sevenum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Sevenum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sevenum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Sevenum gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Sevenum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sevenum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kronenberg, Meterik en America bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sevenum

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Sevenum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sevenum gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Sevenum. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Sevenum aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Sevenum een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Sevenum je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sevenum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sevenum – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Sevenum ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Sevenum te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Sevenum die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Dankzij ons netwerk in Sevenum hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je klus steevast tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Sevenum naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sevenum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Sevenum zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Bovendien is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Sevenum. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sevenum.

Nu interieurarchitect uit Sevenum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sevenum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sevenum maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Sevenum. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Ook is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Sevenum. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sevenum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sevenum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sevenum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sevenum – voor een mooiere tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Sevenum te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het grote aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Sevenum in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sevenum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sevenum – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Sevenum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sevenum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sevenum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sevenum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sevenum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sevenum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sevenum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sevenum

Afspraken worden nagekomen

19 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden grondig nagekomen en prima prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Tom Maas

De begeleiding was geweldig

7 april 2024

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Esther de Groot

Meerdere ontwerpen op maat

2 april 2024

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Femke van Loon

Fatsoenlijk plan en klasse uitgewerkt

26 maart 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Annemieke de Groot

Tuin ziet er weer top uit

21 maart 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met meerdere specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Alexander van den Broek

Weer volkomen opgefrist

9 maart 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Jolanda Jonker

Fraai concept

6 maart 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven relatief laag. Het contact verliep gauw.

- Wilhelmus Verhoeven

Ziet er opnieuw netjes uit

26 februari 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Matthijs Jacobs

Erg doeltreffend

20 februari 2024

Ons kantoorgebouw is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Angela van Dam

Uitgelichte architecten uit Sevenum

Domicile

Hertog van Gelresingel 18
5961 TB Horst
Nederland

077 398 3190
http://www.encyclo.nl/begrip/domicile

Architectenbureau Daan Hesen

Melatenweg 23
5961 EB Horst
Nederland

06 42993339
http://www.daanhesen.nl/

Koenen Architecten Horst-Venray

De Pelslap 27
5961 LP Horst
Nederland

06 17628572
http://www.koenenarchitecten.nl/