Architect America

Wil jij een top architect in America die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect America verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit America – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect America gezocht?

Een architect in America vinden

Architect America
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in America, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Evertsoord, Sevenum en Kronenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect America

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in America? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de passende kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in America. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in America wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau America gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit America

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht America – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in America. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in America die compleet onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in America is geen eenvoudige opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in America. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om je ontwerp tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in America met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect America nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in America voor je kan realiseren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in America weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in America. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio America.

Nu interieurarchitect uit America zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit America zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect America maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in America. Indien je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de America. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio America.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit America?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit America‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect America – voor een mooiere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit America.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect America – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de kosten van een architect in America en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Indien de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit America?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit America te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

America

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in America. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in America en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit America die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in America

Vlot gefixt!

13 mei 2022

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Sanne Bosman

Een concept op maat

5 mei 2022

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Evelien de Jonge

Expert!

26 april 2022

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook fijn.

- Joyce Hofman

Geheel nieuw pand lijkt het!

18 april 2022

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Bas Mulder

Creatief en niet duur

14 april 2022

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg content.

- Bas Bosch

Creatief en niet duur

9 april 2022

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Wouter Smits

Vlot en bekwaam

1 april 2022

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Oprecht super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Catharina Driessen

Tevreden met inrichting

24 maart 2022

We zijn voortreffelijk geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Albert van de Velden

Compleet ontzorgd

16 maart 2022

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Edwin de Jonge

Uitgelichte architecten uit America

Domicile

Hertog van Gelresingel 18
5961 TB Horst
Nederland

077 398 3190
http://www.encyclo.nl/begrip/domicile

Koenen Architecten Horst-Venray

De Pelslap 27
5961 LP Horst
Nederland

06 17628572
http://www.koenenarchitecten.nl/

Bouwadvies, bemid. en taxatie van OZ A. van de Ligt

Jacob Poelsweg 35
5966 RA America
Nederland

077 464 1562
http://www.vandeligtadvies.nl/index.php/contact/