Architect Kronenberg

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Kronenberg?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Kronenberg verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Kronenberg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Kronenberg gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Kronenberg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kronenberg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Evertsoord, Sevenum en Meterik bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kronenberg

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Kronenberg? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Kronenberg. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Kronenberg wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kronenberg gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Tevens is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te realiseren. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kronenberg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kronenberg – Voor een bijzondere ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Kronenberg gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. De architect in Kronenberg zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kronenberg nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Kronenberg kan je tevens adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Kronenberg van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kronenberg.

Nu interieurarchitect uit Kronenberg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kronenberg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kronenberg maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect grofweg vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Kronenberg is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Kronenberg straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kronenberg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kronenberg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kronenberg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kronenberg – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Kronenberg. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Kronenberg kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Kronenberg om te kijken wat de kansen zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kronenberg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kronenberg – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het altijd een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Kronenberg iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kronenberg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kronenberg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kronenberg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kronenberg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kronenberg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kronenberg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kronenberg

Hoeven niets meer zelf te doen

25 januari 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Kevin van de Velde

Afspraak is afspraak

20 januari 2023

Prijs, levering en afspraken waren allen in orde. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Annemarie van Dongen

Vlot en capabel

14 januari 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Oprecht super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Sjoerd Molenaar

Prachtig werk voor een goede prijs

1 januari 2023

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Tessa Bosch

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

26 december 2022

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Natascha Vermeulen

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

23 december 2022

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Sander van der Meer

Professioneel

13 december 2022

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Jelle Jansen

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

9 december 2022

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Tom Janssen

Opzet is al zo mooi

27 november 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Ronald Kramer

Uitgelichte architecten uit Kronenberg

Domicile

Hertog van Gelresingel 18
5961 TB Horst
Nederland

077 398 3190
http://www.encyclo.nl/begrip/domicile

Bouwadvies, bemid. en taxatie van OZ A. van de Ligt

Jacob Poelsweg 35
5966 RA America
Nederland

077 464 1562
http://www.vandeligtadvies.nl/index.php/contact/

Woodapple Installatie BV

John F. Kennedylaan 18 A
5981 XC Panningen
Nederland

077 321 3333
http://www.woodapple.info/