Architect IJhorst

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in IJhorst?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect IJhorst verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit IJhorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect IJhorst gezocht?

Laat je snel helpen

Architect IJhorst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJhorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Staphorst, Vinkenbuurt en Punthorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect IJhorst

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in IJhorst? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de juiste kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in IJhorst. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in IJhorst wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau IJhorst gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit IJhorst

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht IJhorst – Voor een unieke ondervinding

Wanneer er een architect in IJhorst gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in IJhorst gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect IJhorst nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in IJhorst van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in IJhorst van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio IJhorst.

Nu interieurarchitect uit IJhorst zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit IJhorst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect IJhorst maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je pand binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in IJhorst is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in IJhorst straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio IJhorst.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit IJhorst?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit IJhorst‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect IJhorst – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in IJhorst zeker de moeite waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in IJhorst houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit IJhorst of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit IJhorst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect IJhorst – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in IJhorst helder te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit IJhorst bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit IJhorst?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit IJhorst te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

IJhorst

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in IJhorst. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in IJhorst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit IJhorst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in IJhorst

Enorm functioneel

15 juni 2024

Ons kantoorgebouw is enorm efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Eveline Mol

Afspraak is afspraak

11 juni 2024

Prijs, levering en afspraken waren allen in orde. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Femke Jonker

Competent

7 juni 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Laura Huisman

Maatwerk

29 mei 2024

Kosten waren correct en het plan was helemaal maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Marianne Hendriks

De begeleiding was prima

20 mei 2024

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Cornelis van de Veen

Compleet ontzorgd

17 mei 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Leonie van Leeuwen

Creatieve oplossingen

7 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Björn Dijkstra

Erg doeltreffend

29 april 2024

Ons kantoor is zeer efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Miranda Jonker

Gauw overeengekomen!

20 april 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Astrid Peters

Uitgelichte architecten uit IJhorst

Huls Architecten

Bergerslag 3
7951 DR Staphorst
Nederland

0522 461 567
https://www.hulsarchitecten.nl/

Eyckenhout

Binnenweg 2
7943 KK Meppel
Nederland

0522 241 800
http://www.eyckenhout.nl/

JAB Bouwkundig Advies

Burgemeester Buitenweg 9
7961 CP Ruinerwold
Nederland

06 51629674
http://www.jab-bouwkundigadvies.nl/